Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért várjk el a szüeim hogy...

Miért várjk el a szüeim hogy dolgozzak?

Figyelt kérdés
22 vagyok, 18-19 éves korom óta dolgozok egy gyárban egyilyen hulladék,ujrahasznosító cégnál, bálázni szoktam ilyen alapanyagokat, kartonokat, fliákat stb, rettentő nehéz fizikai munka. 3 éve nyomom, minden éjszaka 12 órában és kapok összesen havonat 105 ezret. Nappal alig tudok aludni, tanulni nem tudok elemenni , mert nem részesültem támogatásban. Az anyám anno nem akart tanulni igy nincs nagyon szakmája, most meg nem tud elmenni betanitott munkára dolgozni, mert nem bírja, anno mindig tetrixezett és játszott a gépen de tanulni soha. Apám keres ő kb 200 ezer körül. Én nekem azt mondta apm egy megtürt személy vagyok a családban, és hü@e. Azért vok hü@e mert nem vagyok képes egyszerre dolgozni meg tanulni és azt mondta megérdemlem a sorsom és hogy dö@@öljek meg ci--nyok között. A nővéremnez mai napig kedves ő 26 éves, most fog végezni egy semmit mondó diplomával, de elvan tarva, ő nem megtürt személy, azt mondta apám, ő megérdemli, kb 12 pasija van már, apm mindig joban az ő pasijaival most is átfog jönni, és megünneplik a születésnapját, apám a nővérem pasijának fizette ki most a tortáját ami 5 ezer forintba került, Nekem novemberben volt a születésnapom, még scak fel se lettem akkor köszöntve. Anyám velem ért egyet, meg nekem ad igazat, de nem tud mit csinálni, mivel nincs hova mennie, nem élnek, a szülei, és nincs pénze. Nekem egy hangos szó, vagy valami és innen repülnék. Csak nem tudok albérletbe menni, az is drága. havi 100 ezerből. Barátaim nincsenek, haverjaim nincsenek, ismerőseim nincsenek.
2017. ápr. 15. 16:07
1 2
 1/19 Deadking725 válasza:
77%

Annyi biztos hogy ez egy elég szomorú történet!

DE! Nem akarlak megsérteni hogy annyiban igazuk van hogy tanulnod is kéne a dolgozás mellé!Viszont hogy keveset tudsz aludni de mellé tanulnod is kéne én be fejezném a munkát és tanulnék gőzerővel.

Nem én döntöm el a sorsod.Viszont apádra nézve elég szemtelen személy!És remélem szerzel barátokat mert barátok nélkül nem élet az élet! SOK SZERENCSÉT AZ ÉLETBEN! :)

2017. ápr. 15. 16:15
 2/19 anonim ***** válasza:
18%
Unatkozol? Hagyjuk mar ezeket a kamu f**sagokat, 12 ora melora 100e meg ezek a full kamu sztorik a noveredrol... Meg ha tudnal irni, elmenne, de se stilusod, se semmi, csak a kamuzas.
2017. ápr. 15. 16:18
 3/19 anonim ***** válasza:
14%
hogy tanuljon szerencsétlen 12óra mellettt? én azt mondom neked,hogy próbálj meg valami kis szobát bérelned,folyószámla hitelt megtudsz felvenni...én biztos elköltöznék,aztán néznék mellette egy jobban fizető munkát.
2017. ápr. 15. 16:19
 4/19 anonim ***** válasza:
91%

ha mondjuk a nyírségben lakik, simán reális ez a fizetés. ha nem ilyen helyen laksz kérdező, akkor viszont átvernek.

kérdező. ott kezdődne az egész, hogy nappali munkát kéne keresned. erre megvan minden lehetőséged, hiszen úgyis éjszaka dolgozol, nappal tudsz interjúra járni.

keress állandóan, töltsd fel az életrajzodat mindenhova, stb. ne add fel.

2017. ápr. 15. 16:23
 5/19 A kérdező kommentje:
Nem vagyok bejelentve csak alkalmiban, azért keresek ennyit. Nem találok jelenleg jobbat, Szakképzettség nélkül nem tudom hol, külföldre nem tudok kimenni, 12 óra után örülök ha tudok alduni és nem interjúkra járni nappal.
2017. ápr. 15. 16:26
 6/19 anonim ***** válasza:
94%
nem csak a Nyírségben...egész Kelet-Mo-n elég moslék a bérezés...főleg egy ilyen kuli munkáért...csak szólok,gyógyszergyárban 3műszakban kerestem annó ekörül,és masszív fizikai munkát kellett ott is végezni,meg mellé szívni a gyógyszerhatóanyagot,ami kiba...ul nem egészséges...én is váltottam,csak akarni kell,a kiutat kell keresni,még akkor is ha qva nehéz,első körben költözz el onnét,hogy apád ne vergődjön...nekem is ilyen agresszív féreg nevelőapám volt.
2017. ápr. 15. 16:29
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
tudom, hogy nehéz, de muszáj lesz erőt venned magadon, mert az új állás nem fog bekopogtatni magától, főleg, ha barátaid sincsenek. pl. most is kereshetnél munkát.
2017. ápr. 15. 16:32
 8/19 A kérdező kommentje:
Nem találok. , sehol csak 3 műszakos munkákat. Probáltam már sokszor keresni, küldöm az önéletrajzokat de nem irnak vissza, szinte sehonnan sem.
2017. ápr. 15. 16:36
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
sajnos ez egy ilyen dolog. nem szabad feladni. addig kell keresni, amíg meg nem lesz a munka. esetleg konyhára is elmehetsz, arra mindig keresnek embert. állítólag idegenforgalomban munkaerőhiány van. a pincérkedés sem egy nagy művészet.
2017. ápr. 15. 17:32
 10/19 anonim ***** válasza:
1%
Lehet, hogy zabi gyerek vagy, csak nem tudsz róla.
2017. ápr. 15. 17:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!