Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csináljak, ha anyám...

Mit csináljak, ha anyám elfoglalja a konyhát mikor éhes vagyok?

Figyelt kérdés

Sajnos nem férünk ketten oda és vagy ő vagy én vagyunk ott. Mikor 2-3-kor engednek ki suliból és fél óra múlva érek haza rettenet éhes vagyok. Anyum meg munkanaptól függetlenül imád délig aludni. Akkor kezd el főzni mikor hazaérek, illetve akkor sürög-forog a konyhában. Ez azt eredményezi, hogy 4-ig nincs kaja és nekem dolgom is van + 5-kor kellene vacsorázzak. Ne értsetek félre, nem az zavar, hogy nem tolja a seggem alá a kaját, így is én főzök. Hanem komolyan kegyetlenül éhes vagyok és szabályosan nincs helyem kajálni.

17/l (tudomtudom first world problems)

2017. ápr. 12. 14:17
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Nem mondtam (azt, hogy) hisztizik. Nem fogyatékos vagyok, csak rosszul értelmezted
2017. ápr. 12. 14:42
 12/15 anonim ***** válasza:
92%

Menza nem jöhet szóba?

Akkor marad a szendvics...

Esetleg egy NORMÁLIS hangú beszélgetés anyukáddal, anya, fél 3-kor már nagyon éhes vagyok, megoldható lenne, hogy akkor tudjak enni valamit?

Esetleg előző este megcsinálod a kajádat, vesztek egy mikrót, ami nem a konyhában lesz, és abban megmelegíted magadnak.

2017. ápr. 12. 14:45
 13/15 anonim ***** válasza:
Azt írtad, hogy így is te főzöl. De ha ez igaz, akkor anyukád mit csinál a konyhában?
2017. ápr. 12. 20:05
 14/15 A kérdező kommentje:
Ő a családra főz. (Vega vagyok)
2017. ápr. 12. 22:35
 15/15 anonim válasza:
90%
Mi sorstársak vagyunk megértelek. Xd Nálunk is hasonló a helyzet csak én ha kell arrébb tessékelem egy csöppet legalább annyira hogy gyorsan kivegyek valamit a hüttőböl és a zsákmánnyal sietve távozzak. 😂😂
2017. ápr. 13. 02:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!