Mit csináljak, ha anyám elfoglalja a konyhát mikor éhes vagyok?
Sajnos nem férünk ketten oda és vagy ő vagy én vagyunk ott. Mikor 2-3-kor engednek ki suliból és fél óra múlva érek haza rettenet éhes vagyok. Anyum meg munkanaptól függetlenül imád délig aludni. Akkor kezd el főzni mikor hazaérek, illetve akkor sürög-forog a konyhában. Ez azt eredményezi, hogy 4-ig nincs kaja és nekem dolgom is van + 5-kor kellene vacsorázzak. Ne értsetek félre, nem az zavar, hogy nem tolja a seggem alá a kaját, így is én főzök. Hanem komolyan kegyetlenül éhes vagyok és szabályosan nincs helyem kajálni.
17/l (tudomtudom first world problems)
Menza nem jöhet szóba?
Akkor marad a szendvics...
Esetleg egy NORMÁLIS hangú beszélgetés anyukáddal, anya, fél 3-kor már nagyon éhes vagyok, megoldható lenne, hogy akkor tudjak enni valamit?
Esetleg előző este megcsinálod a kajádat, vesztek egy mikrót, ami nem a konyhában lesz, és abban megmelegíted magadnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!