Ti együtt maradnátok a férjetekkel ha ilyen lenne?
Aki rendszeresen veri, ütlegeli a gyereketeket, szóban csak bántani tudja, megalázza mások előtt. Ti ezt látjátok, semmit nem tesztek, együtt maradtok vele. Jelen esetben kislányról van szó. Kettő gyerek van, de csak az egyiket bántalmazza mindig.
Mit tennétek? Együtt maradnátok vele, vagy elhagynátok és hogyan?

Nagyon sok nő egész életében tűri azt, hogy a férje megalázza. Sok nő ki van szolgáltatva a férjének.
Sajnos erre a szerepre készítik fel őket már gyerekkorukban, a szülők így nevelik őket.
Az a nő, akit intelligens szülők helyesen neveltek, jobban tud magának megfelelő, rendes párt választani, és nem tűri el a hülye pasikat.

Ebben nőttem fel, anyám meg játszotta a mártírt világéletében. Igaz, az a g€ciláda nem volt az apám, csak anyám élettársa, aki felcsinálta, "muszáj volt együtt maradni."
De engem hibáztat, hogy tönkrement a csodás kapcsolata. Nekem meg az életem. A gyerekkorom.
Pszichológusok, pszichiáterek, kórház, megjártam mindent. Viselkedési zavarok, beilleszkedési problémák, lelki és idegrendszeri teljes sérülés.
Nekem a mentális épségemet nem adja vissza semmi, senki. Elvették. Soha egy biztos pont nem volt az életembe, csak az a cigányélet, az ide-oda költözködés, az állandó agresszió miatt, aztán vissza kellett menni mindig, mert a gyereke apja... (a másiké.)
Itt vagyok mindjárt 30 évesen, és annyit kapok tőle minden alkalommal, hogy kezeltessem magam, mert nem vagyok normális...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!