Joggal tartanak önzőnek a szüleim?
Nem dolgozok,de több éve spórolok . Emiatt van kb 50-60 ezer forintom. Ebből állandóan kérnek és én nem szívesen adok,mert amikor vissza kell adni,akkor nem szívesen teszik. Most is tartoznak 10ezerrel forinttal,amit már 2 hónapja várok vissza. Lyukas cipőbe járok és a táskám is szétment,nem kapok tőlük újat,ergo ezt is a saját pénzemből kell majd vennem,hogy ne nézzenek rám mint egy csövesre.Ennek ellenére napi 3-4 ezer elmegy cigire és piára,havonta 10 ezreket költenek lottóra. Ha nem adok önző vagyok. Jogos ez?
17L
Igazából azt nem értem, hogy ha nem dolgozol, honnét van saját pénzed?
Ha ők adják, akkor az nem a te pénzed.
Ha más rokonoktól kaptad például, akkor meg nem kell az orrukra kötni, hogy van, így elkérni sem tudják.
Komoly, hogy itt sokan úgy gondolják, ha a szülő zabát tol a gyerek elé + fizeti a számlákat, azzal minden le van tudva és a gyereknek kuss a neve, örüljön, hogy élhet?
(Anya vagyok 2 gyerekkel, nem egy lázadó tini, akinek a segge alá toltak mindent.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!