Szülők! Ti megengednétek a 16 éves lányotoknak, hogy elutazzon teljesen egyedül a tőle 145 km-re lakó barátjához?
Figyelt kérdés
2017. ápr. 8. 13:59
11/39 anonim válasza:
Így viszont csak olyan formán engedném, hogyha valamelyik oldalról a szülők hozzák-viszik. A lányt is, fiút is (mármint bármelyikőjük utazna aktuálisan).
12/39 anonim válasza:
Miért nem a srác jön a lányhoz?
13/39 A kérdező kommentje:
Fiatalabb, soha nem utazott, senki nem jönne el vele.
2017. ápr. 8. 14:27
14/39 A kérdező kommentje:
+a lány szüleinek van kocsija(2 is) a fiú szüleinek nincs, meg nem is valami normálisak...
2017. ápr. 8. 14:30
15/39 anonim válasza:
Nem, mert mindkettő elég életképtelennek tűnik.
16/39 anonim válasza:
Ha szempont az, hogy sose utazott egyedül, tehát nem biztos benne, hogy a megfelelő feliratú buszra fel tud szállni, x ideig ülni az ülésen, majd leszállni, akkor a szomszéd faluba se engedném egyedül, a fejemet pedig a falba verném, hogy hogy nevelhettem ilyenre.
17/39 A kérdező kommentje:
Na de te kiskorodban erre voltál szoktatva. Ha először neked is egyedül kellett volna menned, nem hiszem, hogy mentél volna.
2017. ápr. 8. 14:58
18/39 anonim válasza:
#14: Mármint hogy a saját gyerekem által sem normálisnak tartott szülőkhöz??? Kizárt!
19/39 anonim válasza:
"Ha először neked is egyedül kellett volna menned, nem hiszem, hogy mentél volna."
Életemben először 15 évesen repültem Angliába nagybátyámhoz egyedül. Soha nem voltam előtte reptér közelében sem, mégis egyedül becsekkoltam, elrepültem, londonban felszálltam az oxfordi buszra, majd oxfordban megkerestem nagybátyám munkatársát, akit előtte sosem láttam. Ne legyél már ennyire életképtelen, tudsz olvasni, beszélni, feltalálod magad.
20/39 A kérdező kommentje:
Nem, a fiú anyja nem normális, de nem sz anyjával akar találkozni.
2017. ápr. 8. 15:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!