Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek anya reakciója...

Tundercipello kérdése:

Szerintetek anya reakciója normális volt vagy túl reagálta?

Figyelt kérdés

Szóval a legjobb barátnőmmel mentünk mekizni. Megbízható anya is ismeri őt. Azelőtti nap többször is megkérdeztem hogy elmehetek-e. Igent mondott de fájt a foga és szerintem nem is figyelt rám. Na de elvittem a telóm biztos ami biztos. És hát kb. 3 óra lehetett (2-re szoktam otthon lenni) és kaptam a hívást nagy idegesen hogy hol vagyok. Én persze mondtam hogy ülök a mekiben(nagyjából 500 méterre van a lakásunktól) és hát mondani sem kell jól le lettem b**va hogy miért nem szóltam és jó nagy veszekedés..... Haza kellett mennem... és a legrosszabb hogy én mondtam a barátnőmnek hogy akkor menjünk mert akkor ráérek. Otthon persze nagy fejmosás meg papolás hogy mennyi szatír van meg stb.FÈL NÉGYKOR SOK SZATÍR VAN....... és kb. 1,5 napig nem szólt hozzám de mostmár megbékélt... Jogos volt??

Elfelejtettem leírni hogy elég önálló vagyok ill. megbízható és mentem már messzebbre is egyedül.

12/l

2017. márc. 31. 23:07
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem nagyon túlreagálta, de lehetséges, hogy nem gondolta komolyan, hanem szimplán csak rossz napja volt, fájt a foga stb. és emiatt viselkedett így. Máskor szólj neki és ragassz ki egy cetlit a hűtőre, hogy mit beszéltetek meg vagy indulás előtt írj neki egy smst, hogy "ahogy megbeszéltük, megyek találkozok xy-nal". Az én szüleim mondjuk engedékenyebbek voltak ilyen szempontból. Én is mindig szóltam, hogy kivel, hova megyek, de előfordult, hogy elfelejtették illetve volt, hogy nem szóltam, hanem suli után egyből mentem a legjobb barátnőmhöz. Nekem csak általános végén lett telefonom, úgyhogy még hivogatni sem tudtak, ha észrevették, hogy otthon kellene lennem, de mégsem vagyok otthon, akkor csak áttelefonáltak a legjobb barátnőmhöz mert tudták, hogy az esetek 90%-ban mindig ott vagyok.
2017. ápr. 1. 08:24
 12/12 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek! Hát szerintem is túlreagálta de ő azt mondja jogos volt.... és igen sajnos nagyon nehéz a fogával és a fél fogsort most szedték ki és cserélik neki műprotkóra... szóval nem könnyű vele.. de próbálok rendes lenni pl. Elmosogatok stb. De hát érdekesek a napjaink... de jövő héten majd megoldódik. Én addig meg tűrök😑
2017. ápr. 1. 12:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!