Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ti is ennyiszer kaptatok, ha...

Ti is ennyiszer kaptatok, ha rosszak voltatok?

Figyelt kérdés
Anyukám hetente elver. Fakanállal. Vagy csak simán kézzel. A fenekemet általában.Ha nem pakolok el. Ha nem enged valamit és mégis csinálom. Ilyenek, de nem nagy dolgok. Az osztálytársaim nem kapnak ennyiszer. 12L
2017. márc. 31. 14:34
1 2
 11/14 anonim válasza:
Engem életemben nem ver anyám. Mégis utál. Anyukád lehet hogy ezt a szokást a nagymamádtól vette át.
2017. márc. 31. 20:03
 12/14 anonim ***** válasza:
60%

"12 éves lánynak olyat mondani, hogy any.ad törvenyt sért"

mert igy van. Pontosan tudnia kell hogy az a helyzet amiben van NEM NORMALIS. Segitseget kell kernie, tanaroktol, gyamhivataltol.

A veresre NINCS MENTSEG.

2017. márc. 31. 22:01
 13/14 anonim ***** válasza:
77%

Az még semmi, rajtam anyám óvodás koromban szó szerint tálcákat meg fakanalakat tört szét, csak mert nem tanultam meg a azórzótáblát. A tálcát a fejemen, a fakanalat azt hiszem a hátamon. Valamint egyszer kötőhártya gyulladásom volt, és rávert egyet a szememre, mert állítólag valamit nem csináltam jól, aztán még volt pofája megkérdezni, hogy "Mi az apád fszát csináltál a szemeddel?"

Aztóta is egyszer megpróbált megverni, kellemetlen meglepetést okoztam, rájött, hogy már erősebb vagyok és már nem tudja azt csinálni velem. Ekkor ki akarta hívni a rendőrséget, azzal az indokkal, hogy "nekimentem", miközben megvédtem magam.

Azóta is érzem úgy, hogy most olyan pofont adnék neki, mert kiabál mindig, mint az állat mindenért, meg mindennek elmond, de én nem süllyedek le az ő szintjére, nem fogom bántani.

Ja, és kiskoromban pszichológushoz kellett járnom, mert bántottam az osztálytársaim, persze nem volt benne annyi, hogy elmondja miért van, azt mondta nem tudja, én meg nem mertem mondani.

Ha érdekelne bárkit: 15/f

2017. ápr. 1. 08:01
 14/14 anonim ***** válasza:
De lehet, hogy alsós voltam már, nem tudom.
2017. ápr. 1. 10:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!