Ti is ennyiszer kaptatok, ha rosszak voltatok?

Engem soha nem vertek meg, es en sem utottem meg soha a 12 eves lanyom.
Anyad egy idegbeteg, raadasul torvenyt sert.

Most pontozzatok le, de azert nekem vicces, hogy egy 12-3 eves lanyt elfenekelnek otthon, amikor 2-3 ev mulva mar o fogja kerni a pasijatol, hogy tegye ezt. :Dd
Anyad nem normalis, ne foglalkozz vele. Mast nem tudok tancsolni, mert annyira nem rosdz a helyzet, hogy jobb helyed lenne intezetben mondjuk.

"amikor 2-3 ev mulva mar o fogja kerni a pasijatol"
Normális lány nem pasizik 14-15 évesen. Főleg nem fekszik le vele.

Nem szoktak elverni. Néha kaptam a fenekemre egy kicsit, jelzés értékkel, de ez kiskoromban volt.
Miért nem pakolsz el? Miért csinálod direkt azt, amit nem lehet?

Nekem anyám a mai napig nekem jön, ha nézeteltérésünk van, vele sajnos nem lehet szép szóval elrendezni semmit. (A párommal lakunk albérletben,mert kijelentette,hogy ő ezt nem fogja nézni,hogy anyám üt,szóval összeköltöztünk) Például kérdezett valamit,amire elfelejtettem válaszolni, már jött és ütött. -nyilván közben tanultam,pakolásztam,takarítottam,nem szemtől szembe kérdezte,hanem a másik szobából-
Ez sajnos ilyen,vannak ilyen természetű emberek,az én anyámmal sem lehet mit csinálni. Egyébként volt,hogy mindennap elvert,volt,hogy heti egyszer, változó..
20/L

Aha pontozzatok le nem erdekel, de legyen már eszetek... egy 12 éves lánynak olyat mondani, hogy any.ad törvenyt sért stb.... utána mégjobban nem lehez birni vele... az eremnek 2 oldala van... mi a f..zért adtok egyáltalán tanácsot amikor nem is ismeritek a teljes sztorit... valószinüleg, ha egy szülő oda jut, higy elfenekeli a gyermeket ott lehet hogy mas is van nem csak az hogy "nem pakolok el"...
Lehet nagyságos asszony 12 évesen azt kell csinalni amit a szülő mond... ha tetszik ha nem, mert valószinüleg a Te erdeked szolgálja mégha Te nem is úgy látod....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!