Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ti is ennyiszer kaptatok, ha...

Ti is ennyiszer kaptatok, ha rosszak voltatok?

Figyelt kérdés
Anyukám hetente elver. Fakanállal. Vagy csak simán kézzel. A fenekemet általában.Ha nem pakolok el. Ha nem enged valamit és mégis csinálom. Ilyenek, de nem nagy dolgok. Az osztálytársaim nem kapnak ennyiszer. 12L
2017. márc. 31. 14:34
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
70%

Engem soha nem vertek meg, es en sem utottem meg soha a 12 eves lanyom.

Anyad egy idegbeteg, raadasul torvenyt sert.

2017. márc. 31. 14:53
 2/14 anonim válasza:
85%
Hát nem hiába nem kapnak ennyiszer, sőt. A legtöbb gyereket nem is verik, ugyanis mindent meg lehet oldani szóban is. Ha valamit rosszul csináltál vagy épp az hogy nem csináltad meg, max le kéne szidnia és elmagyarázni miért volt rossz, esetleg máskor hogyan csináld. Erőszakkal csak a saját gyerekének árt...mellesleg engem se vertek sohasem.
2017. márc. 31. 15:12
 3/14 anonim ***** válasza:
12%

Most pontozzatok le, de azert nekem vicces, hogy egy 12-3 eves lanyt elfenekelnek otthon, amikor 2-3 ev mulva mar o fogja kerni a pasijatol, hogy tegye ezt. :Dd

Anyad nem normalis, ne foglalkozz vele. Mast nem tudok tancsolni, mert annyira nem rosdz a helyzet, hogy jobb helyed lenne intezetben mondjuk.

2017. márc. 31. 15:28
 4/14 anonim ***** válasza:
69%

"amikor 2-3 ev mulva mar o fogja kerni a pasijatol"

Normális lány nem pasizik 14-15 évesen. Főleg nem fekszik le vele.

2017. márc. 31. 15:55
 5/14 anonim ***** válasza:
16%

Nem szoktak elverni. Néha kaptam a fenekemre egy kicsit, jelzés értékkel, de ez kiskoromban volt.

Miért nem pakolsz el? Miért csinálod direkt azt, amit nem lehet?

6/14 anonim ***** válasza:
91%
Ne haragudj kedves utolsó,de azért ne àltalánosíts ha megkérhetlek .Egy 12 éves még gyerek a javából ...egy normálisan nevelt 14 éves kiskamaszt meg nem a pasizàs és a testiség foglalkoztatja .
 7/14 anonim ***** válasza:
30%
( ez a 3.válaszolónak szólt )
2017. márc. 31. 15:57
 8/14 anonim ***** válasza:
86%

Nekem anyám a mai napig nekem jön, ha nézeteltérésünk van, vele sajnos nem lehet szép szóval elrendezni semmit. (A párommal lakunk albérletben,mert kijelentette,hogy ő ezt nem fogja nézni,hogy anyám üt,szóval összeköltöztünk) Például kérdezett valamit,amire elfelejtettem válaszolni, már jött és ütött. -nyilván közben tanultam,pakolásztam,takarítottam,nem szemtől szembe kérdezte,hanem a másik szobából-

Ez sajnos ilyen,vannak ilyen természetű emberek,az én anyámmal sem lehet mit csinálni. Egyébként volt,hogy mindennap elvert,volt,hogy heti egyszer, változó..

20/L

2017. márc. 31. 15:58
 9/14 anonim ***** válasza:
amikor még nagyon kicsi voltam, néha-néha talán elfenekeltek, de amúgy engem nem vertek soha
2017. márc. 31. 17:02
 10/14 anonim ***** válasza:
15%

Aha pontozzatok le nem erdekel, de legyen már eszetek... egy 12 éves lánynak olyat mondani, hogy any.ad törvenyt sért stb.... utána mégjobban nem lehez birni vele... az eremnek 2 oldala van... mi a f..zért adtok egyáltalán tanácsot amikor nem is ismeritek a teljes sztorit... valószinüleg, ha egy szülő oda jut, higy elfenekeli a gyermeket ott lehet hogy mas is van nem csak az hogy "nem pakolok el"...

Lehet nagyságos asszony 12 évesen azt kell csinalni amit a szülő mond... ha tetszik ha nem, mert valószinüleg a Te erdeked szolgálja mégha Te nem is úgy látod....

2017. márc. 31. 17:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!