Ti hogy mondanátok el az anyukátoknak, hogy elhagytátok a mobilotokat? 19/l
19 évesen az ANYUKÁDNAK kell elmondanod hogy elhagytad a telód? Mesélj még: a járókád még használod mert a tojáshéj a fenekeden van? :D
28/l
Melyik a legfontosabb?
Az, hogy elhagytad a mobilod?
Vagy az, hogy megtaláld, és letiltasd mert más találta meg?
Vagy az, hogy az anyukádnak mondogasd?
A tel. szolgáltató is le tudja tiltani, és Te is, mert a legtöbb telefonba ez a letiltás funkció be van építve.
Ez utóbbi esetén még akkor be kell állítani a "távoli létiltást", amikor még nem veszett el.
Aki azt írta, hogy nem lehet 100e-Ft-os tel. számlát csinálni.
Adja ide a telefonját és megmutatom neki, hogyan lehet egy órán belül csinálni eget verő számlát rajta. :D
(Kivéve, ha feltöltős a kártya benne, mert akkor azt én fizetném :)
Végül most meg lett a mobilod?
Vagy letiltattad?
Az anyuka nálam ez esetben a harmadik, vagy negyedik helyen áll, hogy azzal foglalkozzak, hogy mit mondok e neki.
Még akkor is, ha Ő vette pl. szülinapra nekem és jó drága volt.
Tisztel #18-as
Miért 16800Ft-ot fogsz csak fizetni?
Mert különben az sem kevés.
Mos kérdeztem meg a mobil ügyfél szolgálatot, a következőt mondták:
"ha most azonnal így telefonon nem tiltatom le náluk a telefont is és külön még a SIM kártyát is, akkor ha előfizetően használtam eddig (ez fontos, hogy előfizető) akkor az idegen kezű akkora telefonszámlát tud kreálni, amit nem szégyell."
-A letiltás nem kerül semmibe.
Csak tolmácsoltam a szolgáltató válaszát.
Ehhez a következőre van szükség, ha a tulajdonos letiltatni szeretné a telefont is és a SIM-kártyáját is:
"bediktálni a tel. számot, pár tulajdonosi személyi adatot megadni a telefonos társaság ügyfélszolgáltatójának , és már nem is tudja használni egyiket sem a megtaláló."
Idézem még (utána):
"a tulajdonos befárad a személyes ügyfélszolgálatra, és ugyan arra a tel. számra készítenek egy másik SIM-kártyát részére,".
Ami addig keletkezett tel. számla azt persze a tulajdonosnak illendő és kötelező kifizetnie.
Ha tetszik, ha nem.
Tehát még gyorsan, és azonnal le kell tiltatni a telefont kártyával együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!