A szüleim válnak, és édesanyám a szobámba költözött, mit tehetek?
A helyzet az, hogy mindjárt 18 éves vagyok, ráadásul fiú, maholnap férfi. Az első pár napban elfogadtam, hogy édesanyám nálam alszik, mert faterral összevesztek (habár már mindkettőt leordítottam a francba, mikor már majdnem tettlegességig ment a dolog. A kérdésem az, hogy - mert osztott lakásra hivatkoznak és 2 szobánk van.. - mit tehetek annak érdekében, hogy egyedül, nyugodtan éljek a szobámban? Szeretem anyukámat, de idegesít, amikor telefonálgat, vagy hazajön munkából és 8-kor már aludna, de én még a sorozatomat nézném, stb..
Nem lehet vele beszélni, mert egyből jön a ,,Amíg az én házamban laksz, addig az van amit én mondok" szöveg.
Segítsetek! Nem tudok mit kezdeni, nincs saját életterem.
17/F
A "saját" életterét magának kell mindenkinek megteremteni.
Marhajó; sorozatnézés verzus munka utáni pihenés. Azután a munka után, amiből élsz.
Ha nem tetszik, kérj a gyermekvédelemtől segítséget. Nevelőszülőknél lehet, hogy több élettered lenne.
"szeretem az anyukámat" (kihasználni)...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!