Csak szerintem furcsa?

Figyelt kérdés

Szerintetek nem szokatlan, ha nem aggódnak értem a szüleim? 14 éves vagyok. (Lány)

Örülök, ha elengednek oda ahova menni szeretnék. Például moziba.

De sokszor van olyan, hogy ha későn érek haza, mert a barátnőmnél voltam, vagy a mozi fim későbbi vetítésére mentem, akkor egyáltalán nem érdekli őket.

Nem vagyok az a csavargós típus, de szívesen megyek ha elhívnak valahova.

Ha mondjuk a 22:30-as busszal jövök haza, akkor sem hívogatnak, hogy "hol vagy? " vagy valami ilyesmi.

Nem cigizek, se piálok,se drogozok. De szeretek a barátaimmal lenni. Hülyéskedni velük.

Viszont csak szerintem furcsa, hogy nem aggódnak értem?

2017. márc. 25. 20:42
 1/8 anonim ***** válasza:
81%
valóstínüleg csak megbíznak benned és nem akarnak rövid pórázra fogni.
2017. márc. 25. 20:47
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm, igazad van. :)
2017. márc. 25. 20:48
 3/8 anonim ***** válasza:
17%
Hmm nem tudom nem mert nem ismetem oket ☺ De szerintem ha egy rendes lany vagy akot mint az elozo irta meg biznak benned de bar en se pialok meg drogozok meg discoba se voltam 😂😂😂 De ha kesobb megyek haza a Rossmanbol es kb 5szoktam ott lenni mert ugye telen sotet volt😂😂 Akor anyam kepes volt utanam jonni meg nezni meg percenkent hivogatni😂 es meg a suliba is kepes be hozni kajat hogy ne legyek ehey ha el fogynakxD szall ez mar szamomra cink mert 18eves leszek 2nap mulva😬😬😂😂 de igazabol nem banom hogy aggodnak :) mondjuk ha mar fel tizenegykor erst haza szerintem illo lenne agodni !! Hissz azert eleg sok alkolista reszeg ember jar az utcan meg minden szerintem egy kicsit baj.. De lehet az is hogy talpra esetnek latszolert en nem vagyok annyira az 😂😂😇💪😇😇 17/L
2017. márc. 25. 21:25
 4/8 anonim ***** válasza:
15%
Bocs a helyesirasert* telon vok 😍😍
2017. márc. 25. 21:27
 5/8 anonim válasza:
23%
már bocsi,de szerintem ez nincs rendjén. megértem,hogy rendes vagy,és biznak benned... de attól még nagyon fiatal vagy,hogy ennyire félvállról vegyék,merre jársz. ez azt jelenti,hogy nem törődnek veled. nem rosszat akarok most neked ezzel. az én szuleim is ilyenek voltak. örültem,hogy mehetek minden fele, és csak kesőbb jottem ra, hogy ez annyira nem is jo dolog :(
2017. márc. 25. 21:33
 6/8 anonim válasza:
45%
Nekem eleg furanak tunik h ennyire nem erdekli oket h merre jarsz es h nem tortent e valami h fel 11kor meg nem vagy otthon.. Inkabb oket kerdezd meg h ez miert is van:)
2017. márc. 25. 22:04
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Velem is ugyanez a helyzet. Csak én 16 vagyok, de amióta tudom sose aggodtak hogy mivan. Osztalykirandulasokkor is mindig hivtak a tobbi gyereket a szuleik engem meg nem😀 Max annyiert hivnak hogy mit hova pakoltam mert epp keresik. Egyszer szova tettem anyukamnak de a valasz csak annyi volt hogy "majd hivsz te ha baj van" logikus😀
2017. márc. 25. 22:19
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
A szüleid bíznak benned,ahogy írtad valószínűleg rá is szolgáltál.
2017. márc. 25. 22:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!