Vajon apám miért lett alkoholista?
Figyelt kérdés
Kb akkortól alkoholizál mióta megszülettem. Mi lehet a háttérben? Talán nem ő az apám? Nem értem ezt az egészet... 36 évesen miért lesz valaki alkoholista?2017. márc. 21. 11:55
21/23 anonim válasza:
Ja, igazad van, ha valami gyógyítható, akkor azt már le lehet szarni. Nem is értem, egyáltalán minek mondták el neked, hiszen ez csak olyan kaliberű, mint ha náthás lett volna.
Ez igenis komoly trauma egy fiatal, addig egészséges embernek, ami miatt válhat alkoholistává. Persze 99%, hogy nem ez volt, de mi honnan a fenéből tudjuk?
22/23 anonim válasza:
megint te? nem unod már az örökbefogadós maszlagod?
23/23 anonim válasza:
Egyszeru, kérj egy apasági tesztet, egy probléma kilőve. Amugy tökmindegy miért iszik, a lényeg, hogy iszik és azt kezelni kell. Inkább keress a környéken egy Anonim Alkoholista csoportot, hozzátartozóknak Al-Anon! Google a barátod...ott megtudod mit jelent alkoholistának lenni, és hogy tudsz segiteni az apádnak, már ha tényleg az ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!