Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Vannak itt olyanok, akik...

Vannak itt olyanok, akik megszöktek otthonról, nem találták meg őket és ma boldog életet élnek?

Figyelt kérdés
Meg akarok lépni itthonról és tippeket,tanácsokat szeretnék kérni,hogy hogyan lehetne gyorsan,ügyesen megszökni.

2017. márc. 20. 17:01
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
82%
14 evesen hova a bubanatba szoknel es mi a turot ennel? Hogy jarnal iskolaba?
2017. márc. 21. 20:14
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Iskola köteles vagy,gondolom messzire akartál menni. Ezt így nem lehet,még ha a szüleid nem is jelentenék a suli egy idő után elkezd nyomoztatni utánad. Menj koliba vagy beszéld meg egy rokonnal hogy hozzájuk mennél.
2017. márc. 21. 20:40
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy én 16 évesen elmentem.

Apa késsel fenyegetőzött ittasan( mindig is jó apa volt nem értettem hhogy mi a baja,először csitítani próbáltam de már sok volt az alkohol...)

Anya nem volt otthon csak apa,az akkor 10 éves testvérem és én. Felvettem egy széket azzal próbáltam kitenni. Sikerült kizárni. Tudtam hogy ninc vége. Pakoltam egy táskába vizet kaját meg egy takarót ha vészhelyzet van elmegyünk a testvéremmel.

Betörte az ajtó melletti ablakot és akkor kezdett el hadonászni a késsel. Mi kirohantunk ő jött utánunk. Olyanokat mondott hogy retkes kva.

Mondtam a tesómnak hogy ketten két felé megyünk a piacnál találkozunk. Fusson ahogy bír és vigyázzon magára.

Próbáltam úgy csinálni hogy engem kergessen az elmebeteg. Sikerült de kb. 50 m után visszatért a házba. Én pedig mentem a megbeszélt helyre. A tesóm már ott várt. Telefont nem vittem,hajnali1 volt már. Szegény nagyon félt és fáradt volt. Elaltudt,a fejét én tartottam. Reggel 6 körül egy csöves vert fel minket hogy takarodjunk a helyéről. Még 2 napig nem mentünk haza.

Az "apám" szerencsére börtönben van. Különben ő volt a tökéletes apa. Sajnálom hogy ezt tette. Talán egyszer meg tudok neki bocsátani.

18/L

2017. márc. 21. 20:44
 14/16 A kérdező kommentje:
10-es: viszont a 18 még messze van...nagyon messze :(
2017. márc. 23. 22:13
 15/16 A kérdező kommentje:

12-es: köszi,jó ötlet :)

13-as: az durva,sajnálom..

2017. márc. 23. 22:16
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

kérdező, nagyon sajnálom, hogy nem bírod otthon, de annak, hogy 14 évesen, iskolakötelesen elhúzol a vakvilágba otthonról, CSAKIS ROSSZ VÉGE LEHET.

Ha tényleg nagyon szarul vagy, akkor gondolkodj abban, hogy valami rokonhoz vagy baráthoz menjél, ha ez opció egyáltalán...

2017. márc. 24. 15:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!