Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Vannak itt olyanok, akik...

Vannak itt olyanok, akik megszöktek otthonról, nem találták meg őket és ma boldog életet élnek?

Figyelt kérdés
Meg akarok lépni itthonról és tippeket,tanácsokat szeretnék kérni,hogy hogyan lehetne gyorsan,ügyesen megszökni.

2017. márc. 20. 17:01
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
97%

Hány éves vagy?

Van valami végzettséged?

Van pénzed?

Egyáltalán hova és miért mennél?

2017. márc. 20. 17:03
 2/16 anonim ***** válasza:
91%

Es mit csinalsz a nagy szokes utan? Barlangban laksz majd es bogyot gyujtogetsz?

Hany eves vagy?

2017. márc. 20. 17:13
 3/16 anonim ***** válasza:
95%

Ha elmúltál 18, vagy ha közel vagy hozzá, akkor egy kb 5-6 hónapos terv:

Fontos,hogy el tudd dönteni hogy akarsz menni. Ha tudsz akkor 5, 6 hónapig vállalj el egy jól fizető diákmelót amit suli mellett csinálhatsz. Ha van végzettséged akkor olyan szakterületen vagy olyanok amin tanulsz. Ha gimis vagy akkor valamk, olyat amihez értesz vagy amihez nem kell szak.

A fizetésed 99% féreteszed.

Közben szépen eldöntöd, hogy hol akarsz élni. Héten nézed a város ingatlanjait. Szóba jöhet egy szobatársa is szerintem, hogy kisebb legyen a kiadás.

Ha megvan a pénz, ami elég egy lakás bérlésére( szobatársa jó ötlet), akkor elkezdesz abban a városban munkát keresni, persze titokban a szüleid tudta nélkül. Jelentkezel a munkára elmész az interjúra és ha felvesznek akkor lép életbe a terv. A lakótársat tényleg sokat segít és a munkát még egyetem mellett is lehet csinálni, csak nehéz lesz.

2017. márc. 20. 17:29
 4/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válszokat!

Nincs nagy elképzelésem,csak már nem bírom itthon :'(

2017. márc. 20. 17:53
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Hany eves vagy? Azert erre tudsz valaszolni? Mert kb ettol fugg minden tovabbi.
2017. márc. 20. 18:01
 6/16 anonim ***** válasza:
54%
Kérdező! Mehetek Veled? Nem vicc.Ha benne vagy,írj privátban,ha komolyan gondolod!
2017. márc. 20. 18:28
 7/16 anonim ***** válasza:
81%
Én egyszer elszöktem otthonról kb. Pár hónapja történt. Apám bevolt rúgva, megütött, el hordott mindenféle semmirekellőnek mondjuk mindig ezt csinálja de akkor ütött meg eloszor. Aztán annyira ki voltam, hogy elkezdtem vagdosni magam(ne izeljetek tudom h nem jo megoldás de akkor nekem az volt) felkaptam a kabátomat. Ugy hogy nem vettek eszre kiszoktem a házból veres kézzel es sírva járkáltam az utcánkban es gondoltam egyet valahol aludnom is kene. Elmentem az akkor meg legjobb baratnomhoz. Szerencsere megértett es ott aludhattam 3 napig. Apámat felhívtam telefonon hogy ott alszok es hogy ne keressen. Ugy elkezdett ordibalni mint a sutty. Olyanokat mondott hogy felhívja a rendőrséget meg ilyenek. Aztan a barátnőm anyja beszélt vegul vele hogy náluk alszom. Persze meglátták a karomat is amit azonnal kerdore vontak. Másnap hazajöttem apám ujra leállt velem veszekedni. Barátnőm anyja mondta hogyha mégegyszer lesz ilyen akar ma mert érezte, akkor menjek vissza hozzájuk. Vegul visszamentem meg egy éjszakára. A legjobb barátnőm végig támogatott amiért iszonyat halas vagyok neki es az anyjának is. 3.nap hazaértem becsaptam az ajtót aztan mondtam hogy engem békén lehet hagyni. Bezártam a szoba ajtót oszt hello ágyam egy jot aludtam azota nagyon zárkózott személyiség lettem. Sosem felejtem el azt az estet amikor halálra bőgtem magam. Oke persze 14 éves fejjel en se jol látom a dolgokat es belátom tenyleg nem kellett volna elszoknom. De ja. Ez van. En ilyen vagyok. Ezzel csak arra akartam kilyukadni hogy ha nem vagy meg 18 nem ajánlom figyelmedbe a szokest.
2017. márc. 20. 19:32
 8/16 A kérdező kommentje:

14 éves vagyok.

Utolsó: és végül mi lett/milyen most a helyzet?

2017. márc. 20. 22:33
 9/16 anonim ***** válasza:
0%
Na látjátok,nem gondolta komolyan. xD
2017. márc. 21. 06:22
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

14 évesen még ne szökj el sehova, mert ennyi idősen se vigyázni nem tudsz magadra, se eltartani magadat.

Gyorsan és ügyesen meg lehet szökni, de azok a gyerekek, akiket sosem találnak meg, ritkán vannak életben és főleg élnek boldog életet. :(

2017. márc. 21. 20:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!