Vannak itt olyanok, akik megszöktek otthonról, nem találták meg őket és ma boldog életet élnek?
Hány éves vagy?
Van valami végzettséged?
Van pénzed?
Egyáltalán hova és miért mennél?
Es mit csinalsz a nagy szokes utan? Barlangban laksz majd es bogyot gyujtogetsz?
Hany eves vagy?
Ha elmúltál 18, vagy ha közel vagy hozzá, akkor egy kb 5-6 hónapos terv:
Fontos,hogy el tudd dönteni hogy akarsz menni. Ha tudsz akkor 5, 6 hónapig vállalj el egy jól fizető diákmelót amit suli mellett csinálhatsz. Ha van végzettséged akkor olyan szakterületen vagy olyanok amin tanulsz. Ha gimis vagy akkor valamk, olyat amihez értesz vagy amihez nem kell szak.
A fizetésed 99% féreteszed.
Közben szépen eldöntöd, hogy hol akarsz élni. Héten nézed a város ingatlanjait. Szóba jöhet egy szobatársa is szerintem, hogy kisebb legyen a kiadás.
Ha megvan a pénz, ami elég egy lakás bérlésére( szobatársa jó ötlet), akkor elkezdesz abban a városban munkát keresni, persze titokban a szüleid tudta nélkül. Jelentkezel a munkára elmész az interjúra és ha felvesznek akkor lép életbe a terv. A lakótársat tényleg sokat segít és a munkát még egyetem mellett is lehet csinálni, csak nehéz lesz.
Köszönöm a válszokat!
Nincs nagy elképzelésem,csak már nem bírom itthon :'(
14 éves vagyok.
Utolsó: és végül mi lett/milyen most a helyzet?
14 évesen még ne szökj el sehova, mert ennyi idősen se vigyázni nem tudsz magadra, se eltartani magadat.
Gyorsan és ügyesen meg lehet szökni, de azok a gyerekek, akiket sosem találnak meg, ritkán vannak életben és főleg élnek boldog életet. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!