Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Megengednéd a 17 éves lányodnak?

Megengednéd a 17 éves lányodnak?

Figyelt kérdés
Azt, hogy ott hagyja az iskolát, és elköltözzön Budapestre, (egy az ország másik felében levő faluból), hogy összeköltözhessen a pasijával. Az egyik barátnőmmel konkrétan ez történt. Az anyját nem is érdekelte a dolog. Azt mondta a lányának, hogy sok boldogságot. A fiúja is 17 éves, és most egyikük se tanul. Ketten vannak egy albérletben.

2017. márc. 18. 17:57
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
67%
Ki van csukva.
2017. márc. 18. 18:30
 12/18 anonim ***** válasza:
73%

"S ki pénzeli őket?"

Soros Gyuri bá'. :D

Én 17 éves fiúként biztos nem csinálnék ilyet, szülőként pedig igyekszem majd úgy nevelni a gyermekeimet, hogy ne legyen szükség tiltásra, eszükbe se jusson ilyesmi.

2017. márc. 18. 19:01
 13/18 A kérdező kommentje:
Egyelőre a szülők pénzéből élnek.
2017. márc. 18. 19:17
 14/18 anonim ***** válasza:
70%
Nem. És a választott link életmódját sem támogatnám, ha mégis elmenne valahogy.
2017. márc. 18. 20:01
 15/18 anonim ***** válasza:
67%

A nem-et mondókat nem igazán értem, miért jó az nekik, ha még pár hónapig ellenkezhetnek?

Úgyhogy én - ha nem két hetes a kapcsolat és ismerem a fiút is - el, próbálják meg, ha akarják. Ha nem jön be, nyugodtan visszajöhet...

2017. márc. 18. 22:05
 16/18 anonim válasza:
41%
Nem
2017. márc. 19. 15:02
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Nos én 17 éves vagyok, történt olyan az osztályomban, hogy a csajszi otthagyta a sulit, hogy erre ürügyet találjon, a barátnőit elmondta minden szarnak, akik kiközösítik őt. A lány összeköltözött a pasijával, most egy gyorsétteremben dolgozik. Az anyja meg teljesen ki van készülve.
2017. márc. 26. 12:21
 18/18 anonim ***** válasza:
Amerikába? Ennyi idősen ? Gondolja kapnak majd mindketten vízumot? Hát persze :) . Ha csak nem kettős állampolgárok, de gyanítom a nyelvtudás hiányában nem valószínű, bár nem kizárt. Az önmagában vicc, hogy mai világban ennyi idősen nem beszélnek angolul semmit. Ahhoz van eszük, hogy összeköltözzenek, de ahhoz nincs, hogy ennyire azért nem egyszerű kiköltözni és ott sincs kolbászból a kerítés. Hogy akar majd ha ki is jutnának valami csoda folytán munkát nyelvtudás nélkül? Hogy ír alá egy szerződést? Hogy boldogul egy albérlet kivétellel? Ahhoz bankkártya, credit kártya kell, ki intézi el? Ha valami baj van, majd activytizik az orvossal, rendőrrel, tűzoltókkal( alap mentő ugye ott náluk van). ? Munkahelyet lehet még csak talál elviekben, de ott sokkal előbb ki is vágják, mint itthon ha nem felel meg melóban.
2017. márc. 31. 10:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!