Ti vendégül látnátok egy ilyen anyát?
Nem.
Hiába, hogy édesanyád, de ez nem rólatok szól, hanem a lányodról.
Egy nagy esemény előtt áll, anyud meg képes elszúrni. Nem hívnám el.
Ha képtelen egyedül jönni, semmiképp.
Nem a ballagáson kell bemutatnia az új párját, az biztos, főleg nem, ha nem tartós kapcsolatról van szó.
Szegénykém! Anyukád kleptomániás, tuti.
Tényleg nézd a Ti érdekeiteket is mondd azt hogy mondjuk 4 helyett 5-kor kezdődik!!:D ..valamit nem tudsz kitalálni?
Tudom ez így fájdalmas de basszus nehogy már elrontsa, ez a nap mégsem róla hanem rólatok, és a lányodról szól!!
anyám ugyanez, minden szülinapra keverte a sz..rt ..volt hogy vett tortát a gyereknek de gyertyát azt nem!!!! Azt gondolta hogy az a szülők dolga szerencse hogy én már rég megvettem rá de képzeld el egy nyolcéves gyereknek ez mit okozott volna!!! Minden szülinapra megcsinálja a balhét volt már hogy a fiammal kettesben ünnepeltünk aznap reggel, egy kis tortával!! Hát tudod, tehet egy szívességet!! én bizti sosem b..sznám így el a gyerekem szülinapját. Nem is értem az ilyen embereket!!
Sok szerencsét!
Nem hívnám meg. semmi szükség, hogy fesztivált csináljon. Legyen békés, nyugodt ünneplés, ez szóljon a gyerekekről, és ne a tolvaj nagyi legyen a főszereplő...
Bizonyítsa be, hogy képes normálisan viselkedni, úgy hogy az egy anyához, nagyszülőhöz méltó, és akkor majd a gimis ballagáson ott lehet, de innentől fogva neki kell tennie, neki kell bizonyítania, hogy méltó arra, hogy újra a család életében részt vegyen... aki a saját lányát is képes meglopni.... botrányos...
Tudnék mesélni róla, és így elmondva kissé vicces is, de amikor előadja magát, az hihetetlenül kellemetlen, és bosszantó. Mindig is egy csinos, dekorativ nő volt, soha nem emlékszem arra, hogy valaha is ápolatlan, vagy slampos lett volna, de azt már többször is láttam, hogy képes volt kiskosztümben szoknyát felhúzva legugol pisilni.
De mindettől függetlenül valahol szeretem is, hiszen az anyám.
No, mi lesz? Eldöntötted már..?
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!