Hogyan beszéljem rá a szüleimet hogy tovább fent maradhassak?
46%-os őszinte részvétem a szüleidnek, hogy ilyen kis görcsöt hoztak össze.
A jó szülő....ja gondolom szerinted a jó szülős MINDENT megenged és MINDENT megvesz a gyereknek, meg amúgy vigyázban áll a gyereknek, elvégre ti felsőbbrendűbb lények vagytok. Ha meg nem majd jól elköltöztök...haha. Remélem te is hamarosan megteszed nem csak a szád jár, szegény szüleid megszabadulnak egy követelőzö zsarnok kis görcstől.
Csak a többi válaszolónak: én babakoromtól nem alszom délután (nem tudok), pedig oviban három évig fektettek a többiekkel délután, ahol két órán át bámultam a plafont. Szavak nincsenek arra, mennyire gyűlöltem.
Így felnőttként hat óra után magától kipattan a szemem. Hétvégén, másnaposan is, tehát éjfél előtt általában ágyba se kerülök, mert minek, ébredjek reggel négykor? :D
Hány éves vagy, kérdező? A szüleid rendszere olyan, mint nálam a középsulis kolis házirend :/ Ha nem tudsz aludni esténként, és net sincs, akár olvashatsz, vagy tanulhatsz, rajzolhatsz... Előbb-utóbb majd csak megunják. Jót akarnak neked, ez tény, csak nem a legjobb módszerekkel. Azt is fontos lenne tudni, hánykor szoktál felkelni, mert ha mondjuk öt percre laksz a sulitól, akkor tényleg fölösleges tízkor ágyban lenni.
Hatalommánia. Ja, mikor pl azt látja a szülő hogy a kamasz gyereke alig tud kikászálódni iskolaidőben az ágyból, órán meg bebólint, az minden csak nem kóros hatalommánia.
Nem hétvégi fentmaradásról van szó. És nem is arról hogy már 8-kor ágyban akarja tudni mint egy ovist. 22.30-at írt a kérdező. Mégis mikor kéne lefeküdni, ha másnap iskola? Hajnali 1-kor? Az ilyen úgyis a koncentrálás rovására megy, csak ha erre valaki célozgatni mer már rögtön jönnek a nagy szavak.
A hozzád hasonlóaknak is csak jogaik vannak otthon kötelességeik nem. Máskülönben nem műsoroznál itt nonstop.
Szüleidnek mikor mutatod meg ezeket az írásokat? :) biztos nagyon büszkék lesznek.
Igen !IS! Mint írtam szünidei, meg nyári napokon nincs azzal baj ha sokáig van fent de hétköznap suliidőben miért nem lehet emberi időben lefeküdni? Hogy aztán bóbiskoljon másnap reggel?
Jah legegyszerűbb mindent elintézni azzal hogy unalmas.
Majd pár év múlva is unalmas lesz a munka :) Főleg ha valami szakképesítés nélküli jut.
Kiborító ez a kamaszos hiszti. Tanulni kell meg figyelni, igen, mert tetszik vagy nem, most ez a munkátok. Mit gondolsz a munkaerőpiacon mi lesz? Bemész mikor akarsz, ahogy akarsz, a főnök minden nap buksi simit ad meg az öledbe tesz egy zsák pénzt. Ha már most így nyígsz nem akarom tudni hogy fogod érezni magad pár év múlva. Úgy viselkedtek mintha a világ össze esküdött volna ellenetek.
Probáld magad kifárasztani.Sport meg ilyenek.
Meg ha marha korán kelsz és "kukorékolsz",esetleg leesik nekik,hogy talán ha később fekszel akkor késöbb is kelsz ez nyáron nem hátrány egy szülőnek.
Tudod ha érvek nem hatnak akkor kellenek a tettek azok amik nagyon idegesítőek.Ha van szomszéd akkor beszélj vele hátha megosztja veled a netet,ajánld fel,hogy bele adsz 1500ft-ot. Persze nem film töltés hanem hogy telón tudj zombulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!