Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek jogosan bosszant...

Szerintetek jogosan bosszant a dolog?

Figyelt kérdés

Többéves mobiltelefonom van, ami már kezdetektől fogva problémás volt. Sokszor mérgelődtem is miatta, mert éppen amikor gyorsan szükségem lett volna rá, mindig valami baja volt (nem reagált, kilépett, behülyült stb.). Emiatt aztán törtem is, zúztam is (mérgemben a földhöz b sztam például). Ennek ellenére még ma is működik (javulni persze nem javult meg).

Apám megígérte, hogy kapok egy új telefont, ha lediplomázom. Lediplomáztam, azonban anyám azt mondta, hogy majd én veszek magamnak. Ez még nem is gond, végül is igaza lenne.

CSAK! Hihetetlenül irritál, hogy mivel nekem mobilkedvezményem van (ingyen hívhatok 3 számot, ebből kettő a szüleimé), ezért nekem mindig mindenkit vissza kell hívnom, akármilyen vészhelyzet van. Viszont az én telefonommal ez nem olyan egyszerű ám! Mire kinyomom, majd elindítom a hívást, addig 5 perc is eltelhet, ha nem több (nehezítésként pedig újrahívogatnak, hogy csak azért se tudjam elindítani a hívást). Kivéve persze ha behülyül vagy bemondja az unalmast, mert akkor lőttek a dolognak. Ennek ellenére én vagyok lecseszve, ha éppenséggel fel merem venni a telefont, ha hívnak, vagy ha otthonról a vezetékesről hívom őket.

Ez a zsugoriságnak szerintem olyan mértéke, ami már elviselhetetlen lenne alapból, de így, hogy örülök, ha az időt meg tudom nézni a telefonomon, már mindennek a legalja.

2017. márc. 13. 17:54
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
58%
Nem jött át a problémád, bocs.
2017. márc. 13. 19:06
 12/21 anonim ***** válasza:
46%

Hát jó nagy gyökér válaszokat kaptál kedves kérdező, úgy látszik tényleg nem tudnak olvasni :-)

Sajnos a körülményeinket, szüleinket, azok anyagi helyzetét, azok hozzáállását nem mi választjuk meg. Nincs mit tenned. Veszel egy új telót majd, és akkor gyorsan vissza tudod hívni őket, a suttyóság nem gyógyítható sajnos, akár idegeskedsz miatta, akár nem. És mivel nincs befolyásod a dolog felett, javaslom ne is idegesítsd magad rajta.

2017. márc. 13. 19:09
 13/21 anonim ***** válasza:
83%

Nem fogják fel, hogy ha megcsörgetnek akkor legalább várjanak 5 percet és ne csörgessenek percenként mert kaki telód és nem megy 10mp-en belül a visszahívás?

Én azt sem bírom ha többször hívogatnak. Volt ismerősöm nem vettem fel, fél óra alatt kb 20 hívás. Minek? Ha nálam a teló és tudok beszélni visszahívom amikor tudom 1 nem fogadott után is. Hívogathat 100x is ha épp nem tudok beszélni akkor nem tudok beszélni...

Milyen telód van amúgy?

2017. márc. 13. 19:14
 14/21 anonim ***** válasza:
79%
Ja, (a 12-es vagyok), diplomás fizuból én mindenképpen vennék egy voda red-et, azzal minden irányba díjmentesen hívhatsz mindenkit, és így méginkább meg van oldva minden probléma.. Néhány ezer, nem drága...
2017. márc. 13. 19:14
 15/21 Nazaret ***** válasza:
65%
4-es ennyire gonosz emberrel még nem találkoztam,mint te!! A gyűlölet úgy süt belőled, hogy nem tudom egyáltalán, hogyan lehet így élni!
2017. márc. 13. 19:25
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Akkor ne hívd vissza őket mindig. Nem kell éjjel-nappal telefonálni. Ha sürgős, akkor hívjanak csak ők vagy írjanak egy sms-t, ennyire talán még nekik is futja.
2017. márc. 13. 19:50
 17/21 anonim ***** válasza:
68%

4-es, te szerencsétlen, annak, hogy van-e telefonod és mennyire jó, mi a franc köze van ahhoz, hogy nő vagy-e? Vagy neked külön pluszpontok járnak mindenért, mert nő vagy?

(én is nő vagyok, szóval ne szólj be)

2017. márc. 13. 20:06
 18/21 anonim ***** válasza:
95%
Kedves Kerdezo, a kovetkezo, manapsag minden csaladi hazban van 4, 5 regi telefon, ami hasznalhato (nem okostelefonra gondoltam), ha pont nalatok nincs, kerj egyet baratnodtol/ismerosodtol.
2017. márc. 14. 00:08
 19/21 anonim ***** válasza:
Én ahogy kijön az új Galaxy S 8 odaadom ingyen a Galaxy 5 duosomat ha gondolod. (Bp)
2017. márc. 14. 06:58
 20/21 anonim ***** válasza:
49%

Te komolyan képes voltál ezért a hisztiért kérdést kiírni? És te fogsz olyan helyen dolgozni, amihet diploma kell... atyám, segíts meg.

Ekkora hisztit csapni egy felesleges baromság miatt, te jó isten!

Rinya helyett vegyél magadnak egy telefont, de komolyan nem hiszem el, hogy 20+ vagy. Ez szánalmas :D

2017. márc. 14. 08:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!