12 éve élek házasságban. Melyből 5éve született egy kisfiunk Ha elköltözök a kislánnyal az apja tuta nélkül lehet baj belőle?
3 éve külön országban élünk. Évi 6 napot találkozunk. De semmilyen kapcsolat nincs már köztünk.
Lassan egy éve könyörgök neki hogy váljunk el, mert ez így nem házasság és nincs értelme. Részemről az érzések kihaltak. Szeretem, tisztelem őt, de csak barátként. Semmi több. Ő ezt nem érti meg. Bekülne. Viszont kaptam egy nagyon jó lehetőséget (munka) és ehez belföldön igaz, de el kell költöznöm közel 200 kilométert.
Viszont ezt a férjem megtiltotta, mondván ha magammal viszem a fiunkat akkor feljelent. Erre van lehetősége? És azzal fenyeget elpereli őt tőlem ha költözünk vagy válni merek
Válj el, nem kell a beleegyezése.
"És azzal fenyeget elpereli őt tőlem ha költözünk vagy válni merek"
Beszél hülyeségeket.
Nincs az a bíróság, aki neki ítélné, főleg, hogy 3 éve tojik a gyerekre. Ne hagyd, hogy befolyásoljon.
Fogadd el a munkát és költözz el.
Köszönöm a válaszaitokat.
Akkor jól értem amíg nincs meg az ideiglenes elhelyezési papír addig itt Magyarországon sem költözhetünk el?
Csak utána? Ezt mennyi idő mire megkapjuk?
Sajnos tényleg félek mert most ugye ő jobban áll anyagilag. Lehet fogad olyan ügyvédet aki eléri hogy neki adja a bíróság a gyerkőcöt.
Én nem vagyok sem drogos, nem is iszok. Max egy évben összesen 1 üveg rose bort.
Egyetlen káros szenvedélyem a cigi. Azt is úgy ha a gyerkőc nincs velem egy légtérben
Akármilyen ügyvédet fogad, arra nincs lehetösége, hoyg a gyereket amegszokott környezetböl kiszakítság , külföldre költöztessék és egy számára majdnem idegen valakinél helyezzék el.
De a legokosabb, ha bemégy a biróságra az ingyenes tancsadásra, ott minden kérdésedre tudnak jogilag helyes választ adni és a beadni valókat is segítenek megírni.
Még ha a bíró is be lenne szívva és oda akarná ítélni a gyereket valakinek akivel kb csak biológiai kapcsolata van.
Akkor a férjed mit kezdene vele? Okkal nincs veletek. Ez csak szöveg, nyugi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!