A kamaszlányom letépte az ajtót. Mit csináljak vele?
Azt mondta, azért tette, mert elborult az agya (?).
17 éves.
"Primitív meg nem vagyok, hogy fizikailag vagy bárhogyan bántsam!"
Itt az eredménye.
5 év katonai iskola.
Majd ott borulhat az agya.
"kedvében járni??? "
Na ezért nem tanulja meg az ilyen, hogy kit jelent a következmény. Meg még dicsérjük is meg, mi? Jaj de ügyesen szétrúgtad az ajtót!
Annyira unatkoznak, annyira ráérnek, annyira nincsenek nevelve, hogy ez a vége.
Hát, én nem raknám vissza neki ezek után. Legközelebb majd gondolkodik, mielőtt szétcseszi a berendezést.
Egyébként örülhet, mert egy albérletben ezért igencsak kivágna a főbérlő titeket > jó lenne leszoktatni az idokolatlan agymenéseiről.
Én is szoktam feszült lenni, akkor leülök és írok, vagy sütök valamit, de nem verem szét a lakást. A párom is, ő pedig ölbe kap, bevisz a szobába, és jól megdug (figyelve rám is, persze), de nem rugdosódik, meg stb.
Kérném a 37-es hsz törlését a kérdés megválaszolásától eltérő tartalom miatt.
Kérdező: pszichológus akkor ezek szerint nem használ, vidd el pszichiáterhez, és ha kell, írjon fel neki gyógyszert.
Borderline-osok szoktak ilyesmikkel kezdeni, és ne árd meg, hogy dühében agyonüssön valakit, vagy megkéseljen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!