Akkor meg is érdemled...képtelen vagy kezelni a saját gyereked, ha az én szüleim is ilyen palimadrak lennének, hogy bármit megtehetek retorziók nélkül, én is megtenném. Dicsérd meg akkor basszus...
2017. márc. 9. 18:34
12/42 anonim válasza:
Kérdező, ha a kérdésedben úgy fogalmaztál volna, hogy
"A pszichés betegségben szenvedő kamaszlányom a távollétemben letépte az ajtót"
akkor nyilván másmilyen válaszokat kaptál volna.
Egyébként így nem ebben a kategóriában, hanem az orvosiban van a helye.
2017. márc. 9. 18:41
13/42 anonim válasza:
én szivesen kezelném a lányod düh rohamait
2017. márc. 9. 18:43
14/42 anonim válasza:
Sajnos én is ilyen hirtelen haragú vagyok és nem tudok uralkodni magamon bizonyos helyzetekben ez nem a szüleim hibája nem neveltetés kérdése valami pszichés zavar. Kisebb koromban én se tudtam kezelni én is hasonló dolgokat csináltam mint a lányod meg a kezemet ütöttem a falba,ajtóba, muszály volt levezetnem a dühömet. De mára már tudom kezelni leülök mély levegőket szívok megbeszélem magammal hogy nem csinálhatok ilyet de azért még előfordul most is a falbaverés nagyon néha.
Valamit magába folyt a lányod valaki kiváltja belöle ezt az érzést csak úgy hisztiből nem csinál ilyet az ember.
24N
2017. márc. 9. 18:47
15/42 anonim válasza:
Aki 17 évesen letép egy ajtót annak vagy baromi nagy baja van vagy az emeleten vannak gondok...
2017. márc. 9. 18:53
16/42 anonim válasza:
A sajat szoba ajtaja?
Na akkor leshetne hogy mikor lesz visszaszerelve.
2017. márc. 9. 18:55
17/42 anonim válasza:
Ilyenkor mentőt kell hívni, veszélyes magára és a környezetre. Hidd el ha beviszik utána kétszer is meggondolja, hogy legközelebb is kitepje az ajtót.
2017. márc. 9. 18:57
18/42 anonim válasza:
Szerintem tedd vissza, hidegek még az éjszakák.
2017. márc. 9. 19:10
19/42 anonim válasza:
sportolnia kéne, túl sok az energiája
2017. márc. 9. 19:11
20/42 anonim válasza:
HA sír is, meg ki van borulva, akkor valószínüleg valami nagy megrázkódtatás érte. Ha nem akarja elmondani, akkor ne eröltesd, de azért állj mellette, mert szüksége van rád.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!