Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Találkozás bejelentése szülőnek?

Találkozás bejelentése szülőnek?

Figyelt kérdés
Egy netes portálon megismertem egy fiút akivel nagyon jóba lettem.Mindennaposan beszélünk képek illetve kamerázás alapján nem vagyunk közömbösek egymásnak tudom,hogy az internet veszélyes és nem lehet tudni,hogy kiül a gép mögött valójában. Rendszerint látom kamerában szóval tényleg az akinek állítja magát és ugyan az a személy van a képein is. Nem lehet neten beleszerelmesedni valaki állítások szerint mert az nem igazi kapcsolat. Viszont én megszeretnék ismerkedni vele személyesen is most úgy adott,hogy lenne lehetőségem is rá.Pár napot a közelében lévő faluban fogunk tölteni a családdal és én nagyon szeretnék vele személyesen is ismerkedni csak nem tudom,hogy mondjam el a szüleimnek,hogy szeretnék vele találkozni mert ők csak annyit tudnak róla,hogy van fiú aki tetszik a többibe még nem avadtam be őket.Természetesen ott lennének a szüleim is amikor elsőnek találkozom vele. Ő nem egy pedofil tökre rendes srác kilenc hónap alatt megismertem annyira,hogy tudjam milyen csak még most jött el a találkozásunknak az ideje.Ti belemennétek abba,hogy a lányotok találkozzon egy számotokra idegen mozgássérült fiúval? Tudom,hogy féltve leszek mert nem veszélytelen szülő szemmel az,hogy a lányuk egy számukra idegen fiúval találkozik de nekem sokat jelentene ha megismerném mert jófejnek és rendesnek ismertem meg.Az ő anyukája tudd rólam és elfogadta,hogy mi kedveljük egymást és találkozni szeretnék hozzájuk mennék tehát az anyukája ott lenne velünk és az én szüleim is szóval nem kettesben találkoznánk.
2017. márc. 7. 21:19
 1/5 anonim ***** válasza:
37%

Kérd meg a szüleidet, hogy meghívhasd magatokhoz a fiút az édesanyjával együtt, vagy ha ezt nem szeretnék, akkor kísérjenek el hozzájuk.

Hivatkozz arra, hogy biztos ők is kíváncsiak arra a fiúra, akivel 9 hónapja barátkoztok.

2017. márc. 7. 21:33
 2/5 anonim ***** válasza:
59%

Ja, most olvasom, hogy még nem tudnak semmit róla.

Hát az első lépés, hogy mesélj nekik róla!

2017. márc. 7. 21:34
 3/5 anonim ***** válasza:
81%

Azon azért nagyon sok múlik, hogy hány éves vagy.

Emlékszem, hogy hetekig sírtam, amikor anyuék nem engedték, hogy találkozzak 14 évesen az akkori "nagy szerelmemmel" Krisztiánnal, akivel akkor már fél éve leveleztünk. Tök rendes srácnak tűnt. 14 évesen azt sem tartottam betegnek, hogy ő 26 éves volt :D

Nyilván nem engedték meg a találkozást, bár ott arról szó sem volt, hogy ők is ott lennének.

Szóval így, hogy ők is találkoznának a fiúval és az anyukájával is, szerintem semmi kivetnivalójuk nem lehet a történetben, de nyilván teljesen más a szituáció, ha te 13 éves vagy, ő pedig 20. Akkor nem látnám értelmét.

2017. márc. 7. 21:50
 4/5 anonim ***** válasza:

Épp cdal a lényehet hagytad ki: hány évesel vagyytok? Merr 17 évesen már engednélek a városba vele, 14 éveswn nem.

Én 1000km-rol beszélgettem a párommal, és mikor tudtunk találkozni fél év után, abszolut nem okozott csalodást. Persze, itthon féltettek, de ez van, 27 évesen hadd ne kérjek engedélyt.

Ez volt nyáron, azota együtt is élünk. :)

Hacsak nem 35+ a pasek vagy te 15-, szerintem nem lesz akadálya. Persze, elöbb illene beszélbi rola - amit nem értek, hogy nem tetted meg eddig.

2017. márc. 8. 08:21
 5/5 anonim ***** válasza:
Mennyi idősek vagytok? Amúgy ha szülő lennék és én is láthatnám a srácot és bemutatkozhatnánk egymásnak akkor pl a faluban sétálni miért ne mehetnétek el? Egyik haverom mondta anno hogy a szomszéd utcában lakó srác is el tud ásni az erdő szélén, nem kell ahhoz vidékre menni hogy fennáljon ennek a veszélye.
2017. márc. 9. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!