Mi tévő legyek ha a kislányom szenved mert az apukája nem foglalkozik vele és alig látja?
El kell fogadni? Meg nyafogás? Itt nem arról van szó h kinn dolgozik és ezért nem láthatja... ha 2 hónapig nem jön haza, egy telefont nem ejt hogy mi van a lányokkal? Nincs e valamire szükségük? Vagy hogy jól vannak e ... itt volt mind kettő születésnapja, annyit nem mondott nekik h boldog születésnapot....
És kérdem én azért mert valaki külföldön dolgozik, akkor már nem is lehet tartani a kapcsolatot sem a gyermekemmel? Van telefon a világon, van internet... van Skype... még sem próbál sehogy kommunikálni velük.
És ne hasonlítsuk már össze egy kapcsolatot ahol az apuka a munkája miatt van távol, meg azt a helyzetet ahol szét mennek a szülők és az apuka beleszarik mindenbe.. felhívni nem tudom, mert megmondtam hogy nem veszi fel mert nem kíváncsi rám..
De nwm is rám kellene annak lennie .. Szánalmas..
Kérdező, én pontosan így nőttem fel, ilyen apám volt. Egy utcára lakott tőlünk, bármikor láthatott, jöhetett, de egy idő után szinte soha nem jött már. 10-11 éves lehettem és sírtam anyumnak, hogy miért ilyen velem apám. Még ha én el is mentem hozzá, nem foglalkozott velem, elment otthonról, alig beszélt velem. Nagyon rosszul esett.
Az külön szörnyű volt, hogy az új nője terhes lett és az új gyerekkel látványosabban többet foglalkozott, vele jó apa volt, engem lesz*rt.
Anyukám is nagyon sajnált, akár te a lányodat, és próbálta elmagyarazáni a szintemnek megfelelően, hogy apám ilyen sajnos, mindig is ilyen volt, ezért is váltak el. És persze ez nem azt jelenti, hogy nem szeret, csak nem tudja kimutatni, mert nem olyan fejlett érzelmileg, mint pl. én vagy anyu stb.
Szerintem neked is érdemes volna ezeket az ő szintjén elmagyarázni neki. Nekem sokat segített.
Később meg már felfogtam magamtól is, megértettem. Most 25 éves vagyok és abszolút látom, hogy milyen apám, már egyáltalán nem tartjuk a kapcsolatot, de nem is hiányzik.
@ EditPP: látom egyáltalán nem fogod fel a kérdezö problémáját!
A gyerek AZÉRT szenved, mert az apa elvileg jönne érte, a gyerek VÁRJA - és mégsen jön. Az egész hétvége a ygereknek arról szó, hopgy hárha mégis eljön - és utána ott marad egy elkeseredett gyerek.
Ahogy telik az ido, majd eljon az is amikor ezek utan a gyerek nem akar majd vele menni, mert nem lesz koztuk szoros kapcsolat ergo lesz olyan hetvegi programja amit szivesebben valaszt majd az apja helyett.
Neked lesz normalis kapcsolatod, es a lanyod titeket tekint majd csaladnak. Ezzel konkretan Te csak nyerhetsz hosszu tavon, es a gyerek is mert nem lesz felkavarva vagy ide-oda rangatva x hetvegente. Ha nagyobb lesz siman megmondha majd az apjanak, hogy bocs de most veled es a paroddal akar inkabb menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!