Mi tévő legyek ha a kislányom szenved mert az apukája nem foglalkozik vele és alig látja?
nem sokat tudsz tenni :S
van most párod? lehet vele tudnátok közös programokat csinálni és pótolná az apját valamilyen szinten...
24F
milyen gyakran találkoztok? akkor lehetne közös program a gyerekkel...persze magatokra is hagyjatok időt :)
24F
Szóval akkor gyak. nincs kapcsolatod, a gyereknek meg férfi és apaképaz életében.
Az apával kéne próbálni beszélni még vele, de ha nem érdekli a gyerek... akkor ez van igazából. próbáld vele az ő szintjén megértetni, hogy mi a helyzet.
Hát egy hónapba 2 hétvégét tudunk együtt lenni,ha csak nincs szünet az oviba meg a suliba..
Igazából az érdekelne engem hogy ilyen helyzetben jó ez a gyereknek vagy megtehetem hogy nem engedem az apjának hogy hónapok után újra felkavarja a gyerek kis lelki világát azzal hogy elviszi egy pár órára!?
Hivatalos úton nem tudok tenni valamit ebben az ügyben ?
"megtehetem hogy nem engedem az apjának hogy hónapok után újra felkavarja a gyerek kis lelki világát azzal hogy elviszi egy pár órára!?"
NEM, nem teheted meg, mert téged büntetnek meg a láthatás akadályozása miatt.
"Hivatalos úton nem tudok tenni valamit ebben az ügyben ?"
Esetleg kérheted a kapcsolattartási kötelezettség megszüntetését, de nem valószínü, hoyg megadják, mert ez nem elég indok.
Nem nézik azt hogy a kislány teljesen tönkre megy lelkileg?
Csak is a gyerek érdekeit nézem és szeretném ha nem szemvene ennyit már...
Ezek a hónapok utáni jelentkezései folyton feltépik a sebet benne és újra őssze törik, napokig sír ...
Igen,meg nősült a felesége pár hónapos terhes... kinn tartózkodnak külföldön.
De nem a második gyereke lesz..
Nálam van két kislány, miután elhagyott minket, csinált egy kisfiút is annak aki miatt elhagyott minket.. de azt a kisfiút is ott hagyta két hónaposan, most 2 és fél éves. Ő vele egyáltalán nem is foglalkozik.
Most jön a 4. Gyerek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!