Szigoruan fogtak? Milyen lett az életed, személyiséged?
Viccesek vagytok... sokkal inkább emberfüggő...
B*szhatod a szigorú nevelést ha belesz*rsz...
Láttam mindkét végletet...
Sőt láttam 3 diplomával sori dolgozót is, nem is egyet, és szakma nélkül csak érettségivel vezetőt is...
Tehát Te aki azt hiszed, hogy van 1,2,3 diplomád, még ugyanúgy valakinek a lábtörlője leszel...
Egyedül csak rajtad múlik, hogy milyen leszel, hogy akarsz élni, mik a céljaid, vagy vannak-e céljaid, és mit teszel meg értük....
Én ismerek egy srácot akivel a szülei nagyon szigorúak voltak, szinte katonás fegyelembe kellett felnőnie, aztán ebből az emberből egy igazi alkoholista barom lett. Jó tanuló volt, mindene megvolt, de az egyetemi évek alatt amikor kikerült a családi fészekből akkor kezdte el kiélni magát, akkor elkezdett inni, bulizni, mert még érettségi előtt sem engedték el sehova annyira szigorúan nevelték, aztán egyetemi évei alatt elkezdett tombolni olyan szinten hogy az egyetemről kibukott, a maradék pénzből meg még messzebbre költözött és gyárban kezdett el dolgozni hogy megéljen.
Amióta apja meghalt balesetben azóta hazaköltözött a szülői házba, anyját ápolja meg segíti, de ugyanúgy gyárba dolgozik mint eddig, ugyanúgy nem akar semmire sem spórolni, nem tervez annyira előre, 26 évesen csak a buli érdekli, mindennap megiszik 2 üveg sört pénteken, és szombaton meg mindig csatak részegen tombol a kocsmába vagy valamilyen buli helyen.
Igazából annyira befásult élete lett hogy nem is tervez előre semmit, ő úgy van vele hogy él ameddig él aztán egyszer csak meghal. Annyira depressziós hangulatú ember lett hogy csak a bulizással tudja jól érezni magát, se csajt nem akar, se gyereket, semmit.
Engem szigorúan fogtak, barátokkal csak hétvégén jöhettem össze, soha nem csavaroghattam, 18 éves korom előtt nem voltam buliban sötöbö sötöbö.
Fiatal felnőttkor: kretén hülye kis tinikétn meg lettem óvva a nagyobb bajoktól, de ettől nemhogy ne lettem volna talpraesett. sőt egyetemistaként végigstoppoltam Európát. Nem drogoztam soha, alkoholt mindig módjával, nem voltak destruktív szexuális kalandozásaim.
Felnőttkor: Saját vállalkozásom van, hvai félmillió forint felett keresek, oda megyek ahova akarok. 3 éve együtt élek az ötödik barátommal, hamarosan családunk lesz.
ÁLDOM a szüleimet!
Átlagosan. 15 évesen 9-re kellett hazaérnem, 18 évesen éjfélre, érettségi után nem volt ilyen megkötés. Nem volt elvárás a színjeles átlag sem, nem csesztek le 1-esért sem soha, tudták, hogy ki tudom javítani.
Mehettem barátokhoz, jöhettek hozzám, csak tudni akarták, hogy kivel megyek, hova, és meddig.
Otthon az elvárható dolgokat segíteni kellett: mosás, teregetés, söprés, stb.
"Normális" ember lettem, azt hiszem :D
A jó jegyeket elvárták, nem kellett kitűnőnek lennem, nem stresszeltek ezzel, ha néha becsúszott egy-egy rosszabb jegy, nem szóltak semmit, tudták, hogy úgyis kijavítom és így is lett. Amit mondtak otthon, azt megcsináltam, takarítottam, füvet nyírtam, a főzésen kívül szinte mindent én csináltam.
Elengedtek szinte bárhova, bármeddig, csak meg kellett mondanom, hova megyek, kivel és mikor érek haza, tudták, ha bármi van, úgyis hívom őket, megbíztak bennem. Soha nem csináltam hülyeséget, mindig őszinte voltam velük, most egy kétdiplomás 25 éves nő vagyok, jó keresettel és szuper munkahellyel.
A személyiségem? Kiegyensúlyozott, érett, erős, röviden így jellemezném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!