Miért fognak ilyen szigorúan talán mert lány vagyok?
Valoszinu. De megertem a szuleidet, hogy a mai vilagban jobban figyelnek rad. Kesobb majd megkoszonod nekik, csak most nehez ezt belatni.
Bar azt nem ertem, hogy miert nem engedtek abba a suliba, ahova menni akartal...
" Kesobb majd megkoszonod nekik, csak most nehez ezt belatni." - vagy nem, de akkor már nem fogsz tudni mit tenni, mert amit egyszer elloptak tőled - persze "csak jót akarva" - azt már soha, senkitől nem fogod tudni visszakapni, hiába akarod majd 30 évesen bepótolni azt, ami tizenévesen kimaradt, már nem fog menni... marad tehát max, hogy nem nyitod rájuk az ajtót...
(tapasztalatból írom)
Engem is túlféltettek,aztán 30 felett pánikoltak,hogy egyedül maradok.35 évesen mentem férjhez.42 vagyok,s egyre jobban érzem,hogy mennyi minden kimaradt az életemből,mert mindig jó kislány voltam.Még az iskolabálba is csak egyszer engedtek el,úgy,hogy este 10-re haza kellett mennem.
Sajnos a mai világban valóban jobban kell félteni egy gyereket /főleg/ a lányokat.De, hogy még abba az iskolába sem mehetsz,ahová szeretnél?! Főleg,hogy 2 bátyád is odajár,nem értem.Másrészt én később megkérdeztem a szüleim, hogy miért nem bíztak bennem.Azt mondták,ez nem a bizalom hiánya volt,hanem csak féltés,aggódás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!