Gáz ha nem tudom a szüleim, rokonaim életkorát?
Figyelt kérdés
A testvéreimét tudom2017. márc. 4. 22:13
11/15 anonim válasza:
2-es vagyok... Miért is pontoztatok le? Azzal a válasszal csak annyit akartam írni, hogy igen, gáz! A többieket akkor miért nem pontozzátok le?
12/15 anonim válasza:
Miért is lenne gáz, ha valaki nem tudja?
13/15 anonim válasza:
Igazad van utolsó, ha valaki 4 éves, vagy retardált nem gáz.
14/15 anonim válasza:
Csak akkor gáz ha kérdezted, megmondták és elfejtetted.
De ha megkérdezet és mindig az a válasz, hogy 100 meg ilyenek akkor nem.
Szerintem
14l
15/15 Metionin válasza:
Sokáig én sem tudtam megjegyezni a szüleimét, de mióta kollégiumi jelentkezéshez kérik, azóta tudom.
Most ez lehet hogy sok esetben gáz, de ahol nem ünnepelnek születésnapokat, névnapokat (pl. nálunk) ott nem is olyan könnyű fejben tartani, hogy ki hány éves éppen. Nem kerül szóba, nem beszélünk ilyenekről. Egyébként az én életkoromat is anyám tudja, apám nem, nyilván mert anyámtól kérdezték mindig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!