Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A szuleim tonkreteszik a...

A szuleim tonkreteszik a kapcsolatunkat. Mit csinaljak?

Figyelt kérdés
Penteken leszunk 1honaposak, de a szuleim minden arom azom vannak h tonkretegyek ezt. Bevezetek h regel vki visz a suliba delutan egybol orakutan hoz. Nem johet at hozzank es en se hozzajuk es el se engednek vele sehova. O mar azt hiszi h en nem akarok vele lenni es egyre tobbet veszekszunk emiat. Mit csinaljak? Mas is volt ilyen helyzetbe?
2017. márc. 1. 22:22
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
64%

Egy egesz honaposok waoöoo aranylagzi komolyan.

Lesz meg annyi pasi mint csillag az egen.

Beszelgess vele chaten.

2017. márc. 2. 09:07
 12/15 anonim ***** válasza:
64%

:D ez jó utolsó.

15 évesen még nem kéne magad megrakatni... no comment

2017. márc. 2. 09:35
 13/15 anonim ***** válasza:
69%

Nem. Engem elengedtek mindenhova, de mondjuk én jó tanuló voltam, tudtam helyesen írni, kijártam az iskolákat stb.

Szerintem azt szeretnék, hogy ha már iskolába jársz akkor ragadjon rád valami (a pasikon kívül), hogy értelmes felnőtt ember legyen belőled. Egyszer még megköszönöd ezt nekik.

2017. márc. 2. 09:43
 14/15 A kérdező kommentje:
Nem tudom ki beszelt itt szexrol?
2017. márc. 2. 15:32
 15/15 anonim ***** válasza:
41%

Miért nem mutatod be otthon? Akkor tudnák, milyen pasi. Ha már volt nálatok, és nagyjából ismerik, könnyebben elengednek majd.

20N

2017. márc. 2. 16:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!