Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nem merem elmondani a családom...

Nem merem elmondani a családomnak, hogy barátnőm van? 17L

Figyelt kérdés

Anyukámmal és a nagymamámmal élek, és már lassan egy éve vagyunk együtt a barátnőmmel akit nagyon szeretek és előtte is legjobb barátok voltunk.

Ahányszor rávenném magam hogy "coming outoljak" mindig elbizonytalanodom, mert a nagymamám egy nagyon kicsi faluból van és anya és a bátjya is ott nőttek fel és egy kicsit egyszerű a gondolkodásuk. Hogy nevén nevezzük a gyermeket rasszisták és homofóbok. Mondjuk anyám és a bátyja nem mutatják annyira de a nagymamám igen. Ahányszor tévét nézünk és például mutatnak valami melegekkel kapcsolatos rendezvényt vagy ilyesmi ami engem amúgy tényleg érdekelne a nagymamám felháborodik és azt mondja: MIT KŐ MINDENHOL BOHÓCKONNI RÉGEN NEM VOLT ILYEN BAROMSÁG HOGY MELEGSÉG! Én meg teljesen kiakadok mert akaratlanul is sérti az önérzetem mire a nagyi megkérdezte hogy "mivan b*zi vagy" Teljesen ledöbbentem, és már nem merem elmondani nekik. Egyedül az unokabátyám tudja, de benne 1000%ig megbízom, olyan mintha a testvérem lenne, és teljesen megértő is volt az esettel kapcsolatban, még a párom is bemutattam neki. Mit tegyek? Titkoljam életem végéig?

2017. márc. 1. 07:16
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:

Igazad van 29, én kérek elnézést. Engem nem érint a téma, így nem voltam belőle naprakész.

Tévedtem, bocsesz.

Annyiban viszont jogos a felvetésem, hogy ha már betöltötte a 18-at, akkor nem tudják kvázi tiltani, max ugye jön az "amíg az én kenyeremet eszed..." duma, amit mint azt írtam, maximálisan elítélek.

2018. márc. 8. 09:08
 32/33 anonim válasza:
55%

Már azóta eltelt egy év, szóval már betöltötte a 18-at. Sőt lehet, hogy már azóta el is mondta a családjának, ez esetben már a kérdés sem aktuális.

Csak ez az egy dolog volt ami csípte a szemem, szóval nem mehettem el mellette szó nélkül. :D (#29 voltam)

2018. márc. 9. 01:55
 33/33 anonim ***** válasza:
Mi történt azóta?
2023. dec. 1. 22:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!