Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ilyen esetben csak az a...

Ilyen esetben csak az a megoldás maradt, hogy őszintén elmondjak nekik mindent?

Figyelt kérdés

Van egy srác, akit már egy jó ideje ismerek és amikor megismertük egymást, akkor volt barátnője, így semmi sem volt közöttünk és bár előfordult, hogy többet éreztem iránta, de nem nagyon akarok többet érezni, mint egy barát. Vagyis ő is mondta, hogy az elmúlt idők alatt volt, hogy többet érzett irántam, de abban maradtunk, hogy csak legyünk barátok, mert túl régóta ismerjük egymást ahhoz, hogyha esetleg szakítanánk, akkor megromolhat a kapcsolatunk. Alapjáraton sok mindenről tudunk egymással beszélni, amióta szakítottak a barátnőjével azóta sokkal többet beszélünk, amíg együtt voltak nem nagyon akartam belerondítani a képbe, de a csaj is tudott rólam és tudta azt is, hogy csak barátok vagyunk, szóval nem miattam szakítottak vagy valami.

Rátérek a lényegre. Ez a srác sokszor volt nálunk, meg én is náluk és volt már közöttünk többet is (értsd: nem csak csók, hanem párszor lefeküdtünk egymással) és szüleimnek "sajnos" jók a megérzéseik, sokszor kérdezték, hogy mi biztos csak barátok vagyunk-e. Viszonylag sokat jár ide a srác és egyfolytában róla kérdezgetnek és szerintem lassan már gyanus lesz nekik ez az egész. Nem akarom, hogy azt gondolják, hogy mi együtt vagyunk, mert nem vagyunk és nem is leszünk, mégha mondtam is, hogy ő csak egy nagyon jó barátom.

Nagyjából tudom, hogy reagálnának rá és más emberek hogy reagálnának. Éppen ezért nem mondtuk el senkinek ezeket a dolgokat, csak annyit, hogy jóban vagyunk és ennyi. Van pár hozzám nagyon közel álló barátom és bár ők nem hiszik el, hogy csak és kizárólag barátok vagyunk, mert ahhoz túl sokat vagyunk együtt, de nem szeretném ezeket a csak ránk tartozó dolgokat mindenkinek elkürtőlni, ugyanúgy a szüleim sem szeretném, ha emiatt minden hülyeséget összehordanának.

2017. febr. 28. 13:22
 1/7 A kérdező kommentje:
Ja amúgy a szüleimmel jó a kapcsolatunk és általánosságban mindent meg tudok beszélni. Elég nyitottak minden témában, csak ehhez lehet nagyon rosszul állnának..
2017. febr. 28. 13:24
 2/7 anonim ***** válasza:
97%
A "csak barátok" nem fekszenek le egymással. Még csak nem is csókolóznak. Ti nem csak barátok vagytok, hanem alkalmi szeretők.
2017. febr. 28. 13:37
 3/7 anonim ***** válasza:
83%

Én a helyedben szüleidnek elmondanám tényszerűen a helyzetet.

Erre tök normális, ha rosszallóan reagálnak. Ezzel a saját jóhíredet koptatod. Önérzetes csaj elvárja, hogy barátja őt nyíltan, boldogan felvállalja barátnőjének, ne csak az ágyban "kezelgesse", és főleg ne akarjon közben független lenni.

Baráti körben helyedben már nem hangoztatnám. Nálunk nagyon lenézett státuszú volt az olyan csaj, aki hagyta, hogy csak úgy "kezelgessék".

2017. febr. 28. 14:03
 4/7 anonim ***** válasza:
92%

Számból vetted ki a szót, 2-es!

Pont ezt akartam írni.

2017. febr. 28. 14:05
 5/7 anonim ***** válasza:
98%
Ne mondd el senkinek,tiszta ciki a helyzeted.Megalázod magad,alárendeled magad egy olyan fiúnak, akinek te nem kellesz, csak arra , hogy ürítsen.Nem vagy neki elég jó.Tök égő amit művelsz...olyan vagy mint egy prosti..csak annak legalább tömik a zsebét, neked még azt se!
2017. febr. 28. 14:50
 6/7 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem becsüld magad annyira, hogy ilyen "kapcsolatba" nem mész bele. Most még gy érzed, hogy tudod azérzéseidet irányítani de nem biztos, pár hónap év múlva nem fogsz a fiúba beleszeretni. Akkor meg nagyon könnyen beleragadhatsz ebbe a kapcsolatba, hogy majd felvállal stb. Én csak olyan kapcsolatban vagyok ahol mind ketten felválaljuk egymást tart ameddig tart. Senkinek nem lennék így szex partnere. Amúgy tök jogos lenne a szüleid kiakadása, mert most nem az "igazit" keresed mert úgy mond van egy szeretőd. Nagyon hamar eltudnak szaladn az évek és minnél tovább vagy benne egy ilyen kapcsolatban annál nehezebb kilépni belőle.
2017. febr. 28. 14:54
 7/7 anonim ***** válasza:
83%

Miert kellene szuloknek errol barmit mondani? Marmint hogy kepzeled, elejuk allsz "Apa, Anya, a Sanyi neha megdug de nem jarunk."

Minek? Amugy en is olcso dolognak tartom ezt, szoval inkabb ne csinald, de ha megsem birsz a vereddel akkor legalabb ne reklamozd, plane szuleidnek.

2017. febr. 28. 16:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!