Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Erre megoldás? Hogy mondjam...

Erre megoldás? Hogy mondjam meg? Én változtassak?

Figyelt kérdés

14/L

Nálam mindig is a tanulás az első,nyilvánvalóan a tanulási mennyiségek egyre növekszenek.Szüleim egyáltalán nem tartják számon,ők inkább az öcsémre fókuszálnak(10/f),mert ő kevésbé jó tanuló.Ő csak akkor van a szobájában,ha alszik,tanulni is a nappaliban tanul.Én meg max.vacsorára megyek ki a szobámból.Mindig azon vitázunk,hogy mindig be vagyok szárkózva,bezzeg az öcsikém,ő mindig a családdal van stb.Miközben tanulok,kb.10 percenként hívogatnak kifelé,és ha kapok 1 négyest,akkor nincs net,nincs olvasás,amint hazaértem tanulnom kell 18:00-ig a szobámban,utána kaja,fürdés,és 22:00-ig tanulás a nappaliban,utána alvás.Annyira utálom,egyszerűen,hogy az valami körül írhatatlan.

Segítő válaszokat előre is köszi

2017. febr. 17. 21:35
 1/7 A kérdező kommentje:
Ja,és ha van szabadidőm(20:00),akkor max.30 perc chat,utána 45-60 perc olvasás és utána alszok.Szóval telefonozni sem szoktam olyan hű de sokat
2017. febr. 17. 21:38
 2/7 anonim ***** válasza:
44%
Ki szabályoz be téged ennyire? Te önmagadat vagy a szüleid? Ha most 14 évesen bezárkózol, mi lesz majd ha az érettségidre készülsz? Azt írod számodra a tanulás az első. Hol a család a rangsorban? Nincs közben párszor 10 perced rájuk? Ha ennyire utálod ezt a helyzetet, miért nem változtatsz egy kicsit?
2017. febr. 17. 22:07
 3/7 anonim ***** válasza:
49%
Igaza van 2. hozzaszolonak. Kicsit nyiss felejuk, nem hiszem h csak napi ilyen sok tanulassal tudod megtanulni az alt iskolai anyagot.
2017. febr. 17. 22:59
 4/7 anonim ***** válasza:
92%

Menj ki ha hívnak aztán mondd ,hogy oké, családozol de akkor nincsen eltiltàs meg okoskodàs ha rossz jegyet hozol haza. Rossz jegyet, hàt a négyes még kiràly jegy...

Lazíts...

Mondd el a gondod anyukàdéknak. Ha nem értik meg, kuckózz be aztàn kész, tedd amit jónak làtsz.

2017. febr. 17. 23:02
 5/7 anonim válasza:
72%
Nem értem ezeket a szülőket. Ha azt akarják, hogy jó jegyeid legyenek, hadják, hogy a szobádban tanulj, társaságban sokkal nehezebb. A suli az összes szabad idöt e,vrdzi :(
2017. febr. 17. 23:05
 6/7 anonim ***** válasza:
33%
Engem nem tudnának megakadályozni abban hogy jól érezzem magam.
2017. febr. 18. 00:36
 7/7 anonim ***** válasza:
67%
Úristen..sajnalom, hogy ilyenek a szüleid. :(
2017. febr. 18. 08:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!