Erre megoldás? Hogy mondjam meg? Én változtassak?
14/L
Nálam mindig is a tanulás az első,nyilvánvalóan a tanulási mennyiségek egyre növekszenek.Szüleim egyáltalán nem tartják számon,ők inkább az öcsémre fókuszálnak(10/f),mert ő kevésbé jó tanuló.Ő csak akkor van a szobájában,ha alszik,tanulni is a nappaliban tanul.Én meg max.vacsorára megyek ki a szobámból.Mindig azon vitázunk,hogy mindig be vagyok szárkózva,bezzeg az öcsikém,ő mindig a családdal van stb.Miközben tanulok,kb.10 percenként hívogatnak kifelé,és ha kapok 1 négyest,akkor nincs net,nincs olvasás,amint hazaértem tanulnom kell 18:00-ig a szobámban,utána kaja,fürdés,és 22:00-ig tanulás a nappaliban,utána alvás.Annyira utálom,egyszerűen,hogy az valami körül írhatatlan.
Segítő válaszokat előre is köszi
Menj ki ha hívnak aztán mondd ,hogy oké, családozol de akkor nincsen eltiltàs meg okoskodàs ha rossz jegyet hozol haza. Rossz jegyet, hàt a négyes még kiràly jegy...
Lazíts...
Mondd el a gondod anyukàdéknak. Ha nem értik meg, kuckózz be aztàn kész, tedd amit jónak làtsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!