Sok 10e egy tortáért? Normális, hogy ezért nem szól hozzám anyám két napja?
Apum 50. szülinapjára csináltattam egy különleges tortát, ami kicsit több, mint 10.000 Ft. Anyu mikor megtudta teljesen kiakadt, ordibált és azóta se szólt hozzám. Diákmunkázok és abból fizettem, fogalmamsincs mi a baja vele.
Ő igaz nem kapott tortát, mert nem eszik édességet, de tavaly 3x ennyiért kapott ajándékot, most mégis ennyire irigy?! Normálisnak tartjátok, hogy így áll a dolgokhoz?
Egyáltalán nem volt drága.
www.torta.hu
A formatorták árai:
16 szeletes 13500 Ft-tól,
24 szeletes 18500 Ft-tól,
32 szeletes 28500 Ft-tól.
A torta árát a formája, a mérete és a bonyolultsága határozza meg.
Magyarorszag elszallt az arakkal.
Ennel kulfoldon is olcsobb a minosegi torta.
Nem tudom, mikor váltak el a szüleid, de igazán megérthetted volna már. Ha valamelyik félnek sérelmei vannak a másik iránt, akkor sértett félnek nem ajnározzuk a másikat, és most lényegtelen, mennyire jogos a sértettség. Anyukád haragszik, és nem fog jobb belátásra térni, mert azzal a saját felelősségét is el kéne ismernie.
Fogadd el, hogy vannak nők, akik nagyon hülyén kezelik a válást, és hagyják, hogy a gyerekek is részesei legyenek az állandó játszmának. Persze, hogy nem örült neki. Számára az lett volna jó, ha orrba-szájba szidtad volna apádat, erre te pont az ellenkezőjét tetted.
Tényleg nem értem, miért kell ezt magyarázni. Legközelebb, ha békét akarsz, fogd vissza magad, ha apádról beszélsz, mert változtatni rajta úgyse tudsz. Tapasztalatból mondom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!