Mit tehetnék apámmal?

Figyelt kérdés
Édesapám világ életiben alkoholista volt. Igaz 17 évesen is erősen ivott, de az is hozzá segített hogy külföldön dolgozott (élt) 20 évet és az ottani környezetben az iváson kívül nem volt más. Jelenleg édesanyám külföldön dolgozik,pénzt gyűjt a váláshoz,új élethez. Én a hetekben mennék ki szintén külföldre dolgozni de a probléma itt kezdődik. Van két kutyusunk az egyik szobakutya és édesanyám mindene. Valami történne vele egy szívinfarktus követheti. És mivel apám 1-2 hétnél tovább nem bírja ital nélkül olyan szinten berúg hogy még a kapuajtót,bejárati ajtót is képes nyitva hagyni ergo bárki bejöhet bejöhet lopni, kutya elszökik stb. És ha ez nem elég az egyik kutyánk epilepsziára gyógyszert szed minden nap,azt is elfelejtheti apám részeges napjain. Alkohol elvonó kilőve,szomszédok barátaok nem segítenek neki elvégre ismerik a köpnivaló természetét mikor részeg. Teljesen tanácstalan vagyok.

2017. febr. 26. 14:48
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
45%

1. Házat eladni nem feltétlen lehetséges, föleg ha nem Pesten vagy a környékén van, vidéken majdnem lehetetlen.

2. Egy tönkretett házat eladni alig lehetséges.

3. LAKOTTAN eladni egy házat teljességgel lehetetlen.

Ebböl következöen az eladás nem játszik.

2017. febr. 26. 19:24
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Ismered 11-es a mondást?

"Óvakodj az olyan emberektől, akiknek minden megoldásra van egy problémájuk!"

Te vagy a Kérdező egy másik nick-el, hogy ilyen pontosan tudod, hogy a Kérdezőék háza tönkre van téve?

Mert a Kérdező ilyet sehol nem írt, sőt, azt írta, az apja tartja rendben a házat, aki egy ügyes kezű ember.

Felvilágosítlak, mindenütt mindent el lehet adni, a megfelelő áron.

Mi most adtunk el házat, eléggé rossz környéken, vidéken, nagyon jó áron.

Miről beszélsz, hogy lakottan?

Ki mondott ilyet, hogy lakottan adják el a házat?

Ne haragudj, nem bántani akarlak, de annyira zavaros vagy és olyan dolgokat állítasz tényként, amikről fogalmad sem lehet.

Egyébként a válásnak semmi értelme, ha továbbra is egy fedél alatt laknak az alkesszel, tehát az eladás elengedhetetlen, vagy a váláscécó felesleges.

De magunk közt szólva, én nem is hiszem, hogy a válást komolyan gondolják.

2017. febr. 26. 19:54
 13/14 A kérdező kommentje:

@Utolsó Nem adunk el semmit :D

Talán az a probléma hogy nagyon nehéz újra kezdeni mindent nekik, részben nekem is és abban reménykedünk hogy egyszer végleg leszokik az ivásról. Mert mint írtam igaz nem bírja ital nélkül 2 hétnél tovább,de azt se bírja ha 4 napon keresztül minden nap berugna. Nem egyszer voltak olyan vese,epe,máj fájdalmai hogy orvost kellett kihívni. Szar helyzet akárhogy is nézem,viszont a bajt meg akarom előzni.

2017. febr. 27. 16:13
 14/14 anonim ***** válasza:

"olyan szinten berúg hogy még a kapuajtót,bejárati ajtót is képes nyitva hagyni ergo bárki bejöhet bejöhet lopni, kutya elszökik stb."

Nyilvánvaló, hogy nem szabad rábíznotok az értékeiteket. Ezt pedig csak úgy lehet megoldani, ha KÜLÖN ingatlanban éltek tőle! Anyagi szeparáció!!!

Onnantól csak a sajátját tudja veszélyeztetni.

2017. márc. 6. 02:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!