Szüleimmel nagyon rossz a kapcsolatom?
Jézusom, ne legyél már ennyire életképtelen 19 éves létedre!
Megmondják, hova mehetsz tanulni? Te meg azt mondod, hogy NEM, és azt jelölsz meg, amit akarsz.
Megmondják, hogy mikorra legyél otthon? Akkor órák után hívd fel jó anyádat, hogy majd három óra múlva hazamész, most a Gyurival sütizni mentek.
Elveszik a fizetésedet? Csinálj magadnak egy bankszámlát, és kérd arra. Természetesen ne mondd el nekik, hogy van bankkártyád, csak közölt velük, hogy nem azért dolgozol, hogy őket eltartsd. Persze, én is otthon lakok, és dolgozok. Ennek ellenére csak a fizetésem egy részét adom le anyáéknak (bár mondták, hogy egy vasat se kérnek, de én mindig adok 30-40.000-et, így érzem helyesnek). De amit a szüleid csinálnak, hogy elveszik, az parasztság. Ne hagyd már magadat!
Azt se értem, hogy tudják elmarni mellőled a barátaidat. Naponta találkoznak velük? Egyszerűen nem tudom elképzelni. Nem is jársz el otthonról semmi programra (színház, mozi, sütizés, állatkert, stb)?
20N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!