Mit tehetek ha szeretném vissza venni, gyermekeimtől az ajándékba adott tulajdon jogomat? Érdemtelenné váltak.
Kedves Kérdező,hidd el, egy bizonyos kor után már semmi nem fontos csak az egészség!
Ha az megvan, akkor minden megvan!
Gondolom van hol laknod, jövedelmed/nyugdíjad van.
Ne rágódj a múlton, ne számíts senkire, csak magadra!
Ezt akkor is meg kellene tenned, ha nem születtek volna gyerekeid.
Ne foglalkozz a gyerekeiddel, éljék az életüket, levonva belőle majd a saját tanulságaikat!
Próbáld meg tudatosan élvezni a jelent, jön a szép tavasz,
remélem neked is eltűnnek a borús gondolataid!
A kérdésedre megkaptad a választ, töröltesd ezt a fórumot, ne legyél itt a bokszzsákja senkiknek, gondolom nincs rá szükséged!
Anélkül, hogy firtatnám az előzményeket, reménytelen visszakapnod ennyi idő után bármit is.
De őszintén!
Ha visszakapnád, mire mennél egy adósságokkal évtizedekre megterhelt ingatlannal? Csak a probléma lenne belőle.
Én is azt mondom amit az előző, éld az életed, látogasd a barátnőidet, ha nincsenek keress barátságokat, utazgass, kényeztesd magad kellemes programokkal, a gyerekeken túl is van élet!:)
Tényleg az a probléma, hogy a gyerekek a párjukat választották a Kérdező helyett, aki egyedül maradt? Akkor sajnos azt kell mondjam, hogy nem vagy te önzetlen, és nem értük tettél meg mindent, csak magad miatt, hogy majd a jövőben legyen őket mivel zsarolni, de nem jött össze.
Ez volt a magánvéleményem, ami zárójeles, csak nem tudtam nem leírni. A kérdésre a válaszom az, hogy nem tudod visszaszerezni, de a munkám révén van némi közöm a devizához, és hidd el, jobban jársz, ha közöd sincs ahhoz a házhoz, mert ha a lányod valami miatt bebukik a fizetéssel, és neked tulajdonod lenne benne, az utolsó bugyit is elvinnék rólad.
Erősen offolgatunk, de én sem bírom megállni, hogy hozzá ne szóljak!
Kedves 15-ös, nem értem, hogy miért kell választani egy "gyereknek"?
Egészséges lelkiségű ember nem választ a szülője és a párja között, hanem helyén kezeli a kérdést, hogy a szülő a szülője, a párja meg a párja.
A kettő nem zárja ki egymást.
Csak kíváncsiságból!
Vajon melyik idióta talált kivetnivalót a 14-es válaszában?
#14, ebben igazad van. Viszont létezik az a szülő, aki kikényszeríti, hogy a gyermeke válasszon, mert csak magának nevelte őket, és nem hajlandó elfogadni, hogy a kislány-kisfiú felnőtt, párja van, és innentől vele fog élni. Nekem ebből a mártírkodásból, meg az oldalborda kifejezésből ez jön le; de persze, mivel ez csak egy szelete a történetnek, lehet, hogy tévedek.
Amúgy, ha tudnád, mennyi egyéb vélemény volt itt, csak a kedves Kérdező szorgalmasan jelentget :D
Tévedésben vagy 18-as!
Amikor rákérdeztem, akkor 14-es volt, most 12-es lett, mert gondolom töröltek előtte 2 hozzászólást.
Remélem elégedett vagy a válaszommal, én kérek elnézést, hogy feleslegesen kellett "tollat ragadnod"! :)
Egyébként 18-as, ezt az egyszerű tényt magadtól is felismerhetted volna, mert a válaszban 15-ként voltál megszólítva, holott 13-as lettél.
Ejnye-bejnye! ... ez most nem jött be!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!