Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tehetek ha szeretném...

Mit tehetek ha szeretném vissza venni, gyermekeimtől az ajándékba adott tulajdon jogomat? Érdemtelenné váltak.

Figyelt kérdés

#Den #sés.
2017. febr. 25. 12:39
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
57%

Kedves Kérdező,hidd el, egy bizonyos kor után már semmi nem fontos csak az egészség!

Ha az megvan, akkor minden megvan!

Gondolom van hol laknod, jövedelmed/nyugdíjad van.

Ne rágódj a múlton, ne számíts senkire, csak magadra!

Ezt akkor is meg kellene tenned, ha nem születtek volna gyerekeid.

Ne foglalkozz a gyerekeiddel, éljék az életüket, levonva belőle majd a saját tanulságaikat!

Próbáld meg tudatosan élvezni a jelent, jön a szép tavasz,

remélem neked is eltűnnek a borús gondolataid!

A kérdésedre megkaptad a választ, töröltesd ezt a fórumot, ne legyél itt a bokszzsákja senkiknek, gondolom nincs rá szükséged!

2017. febr. 25. 16:04
 12/26 anonim ***** válasza:
86%

Anélkül, hogy firtatnám az előzményeket, reménytelen visszakapnod ennyi idő után bármit is.

De őszintén!

Ha visszakapnád, mire mennél egy adósságokkal évtizedekre megterhelt ingatlannal? Csak a probléma lenne belőle.

Én is azt mondom amit az előző, éld az életed, látogasd a barátnőidet, ha nincsenek keress barátságokat, utazgass, kényeztesd magad kellemes programokkal, a gyerekeken túl is van élet!:)

2017. febr. 25. 16:33
 13/26 anonim ***** válasza:
58%

Tényleg az a probléma, hogy a gyerekek a párjukat választották a Kérdező helyett, aki egyedül maradt? Akkor sajnos azt kell mondjam, hogy nem vagy te önzetlen, és nem értük tettél meg mindent, csak magad miatt, hogy majd a jövőben legyen őket mivel zsarolni, de nem jött össze.

Ez volt a magánvéleményem, ami zárójeles, csak nem tudtam nem leírni. A kérdésre a válaszom az, hogy nem tudod visszaszerezni, de a munkám révén van némi közöm a devizához, és hidd el, jobban jársz, ha közöd sincs ahhoz a házhoz, mert ha a lányod valami miatt bebukik a fizetéssel, és neked tulajdonod lenne benne, az utolsó bugyit is elvinnék rólad.

2017. febr. 25. 17:44
 14/26 anonim ***** válasza:
98%

Erősen offolgatunk, de én sem bírom megállni, hogy hozzá ne szóljak!

Kedves 15-ös, nem értem, hogy miért kell választani egy "gyereknek"?

Egészséges lelkiségű ember nem választ a szülője és a párja között, hanem helyén kezeli a kérdést, hogy a szülő a szülője, a párja meg a párja.

A kettő nem zárja ki egymást.

2017. febr. 25. 18:14
 15/26 anonim ***** válasza:
54%

Csak kíváncsiságból!

Vajon melyik idióta talált kivetnivalót a 14-es válaszában?

2017. febr. 25. 18:17
 16/26 A kérdező kommentje:
Részemről lezártam, veszíteni tudni kell.A tartozás remélem rendezve lesz.Ha még sem haszon élvezővel árverezik,én tudok alkalmazkodni. Ami fáj,soha nem kaptam semmit,mindenért dolgoztam keményen. Szerencsére a másik fél már nem látja ,hogyan lehet egy élet munkáját elveszíteni,vagy ha élne másképp alakul,hiányzott az Apai szigor.
2017. febr. 25. 18:31
 17/26 anonim ***** válasza:
70%

#14, ebben igazad van. Viszont létezik az a szülő, aki kikényszeríti, hogy a gyermeke válasszon, mert csak magának nevelte őket, és nem hajlandó elfogadni, hogy a kislány-kisfiú felnőtt, párja van, és innentől vele fog élni. Nekem ebből a mártírkodásból, meg az oldalborda kifejezésből ez jön le; de persze, mivel ez csak egy szelete a történetnek, lehet, hogy tévedek.

Amúgy, ha tudnád, mennyi egyéb vélemény volt itt, csak a kedves Kérdező szorgalmasan jelentget :D

2017. febr. 25. 18:45
 18/26 anonim ***** válasza:
0%
Ma 18:17 (79%): Olyan cuki, hogy megkérdezed, hogy ki pontozta le azt a válaszolót, akinek a százaléka véletlenül megegyezik a tiéddel :D
2017. febr. 25. 18:48
 19/26 anonim ***** válasza:
65%

Tévedésben vagy 18-as!

Amikor rákérdeztem, akkor 14-es volt, most 12-es lett, mert gondolom töröltek előtte 2 hozzászólást.

Remélem elégedett vagy a válaszommal, én kérek elnézést, hogy feleslegesen kellett "tollat ragadnod"! :)

2017. febr. 25. 18:59
 20/26 anonim ***** válasza:
53%

Egyébként 18-as, ezt az egyszerű tényt magadtól is felismerhetted volna, mert a válaszban 15-ként voltál megszólítva, holott 13-as lettél.

Ejnye-bejnye! ... ez most nem jött be!:)

2017. febr. 25. 19:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!