Anyukám nagyon beteg mit tegyek?
Sziasztok!
13 éves lány vagyok és az anyukám nagyon beteg. Nem konkrétan valamilyen betegség de nagyon gyenge. Ma is bement a klinikára mert amikor levegőt vett fájt neki a szívénél. Nagyon félek hogy meghal :( Mit tegyek ha neadj isten meghalna? Mit lehet ilyenkor tenni hogy lehet ezt feldolgozni. Anya áll hozzám a legközelebb.
Bezzeg, amikor Én kértem itt segítséget, mert aggódtam egy hozzám közel álló személyért, mert még gyerek és meghaltak a szülei, akkor nem hitték el... -_-”
Ilyen ez a világ... Kérdező: Nem kell rögtön a legrosszabbra gondolni. Hidd el, hogy anyudat, csak kifárasztották a suliban, nincs nagyobb baja. Majd elmúlik. :)
Szia! A hírtelen legyengülés,nehéz légzés,szúró fájdalom többnyire szívpoblémát jelez.A koszorúerekre gyanakszom.Arra,hogy nem a megfelelő
vérmennyiséget juttatják át.De ne aggódj ezt sok pihenéssel,gyógyszerezéssel meg lehet
oldani.Az egészségügyben dolgozom már
20 éve és azért írtam személyesen,mert a jóakarókat betámadják a hiénák.
Szia! Remélem minden rendben lesz!
Addig is éreztesd vele, hogy mennyire szereted, és hogy mellette állsz.
Jobbulást kívánok neki!😘❤
Szia!
Ne gondolj rögtön a legrosszabbra! Lehet olyan baja van, amit gyógyszerekkel és pihenéssel meg lehet oldani. Amit te tehetsz az jelenleg annyi, hogy segítesz neki mindenben amiben tudsz (bevásárlás, házimunka, főzés stb).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!