Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A szüleimnek ez miért baj?

A szüleimnek ez miért baj?

Figyelt kérdés

Szóval én egy elég itthon ülő típus vagyok nem igazán szeretek ki mozdulni. A szüleim meg állandóan azzal jönnek hogy "ellmennek a fiatal éveid" "miért nem mész xy szakkörre"

Nem értem miért csinálják ezt, és már egy kicsit zavar :/

Nem azzal van a baj hogy ki kell mozdulnom, hanem hogy nem igazán szeretek emberekkel lenni.(Nem szeretek velük társalogni, kellemetlenül érzem magam.csak pár barátom van, velük nem igazán megyek sehova se)

Én tényleg imádok egyedül lenni , nem értem miért baj ez???

2017. febr. 23. 16:49
 1/8 anonim ***** válasza:
82%
csak jót akarnak neked, h kimozdulj...:)
2017. febr. 23. 17:14
 2/8 longlife ***** válasza:
86%
Nem baj,csak tényleg elmennek az évek,és nem lesz emlékeid a fiatal éveidről.Amikor majd mások sztorizgatnak,te csak hallgatni fogod,és ostorozod magad,hogy ezeket kár,hogy kihagytad.Nekik volt élményük,neked meg nem.
2017. febr. 23. 17:18
 3/8 anonim ***** válasza:
85%
Csak nem akarják, hogy lemaradj valamiről.
2017. febr. 23. 17:28
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Hány eves vagy?
2017. febr. 23. 17:30
 5/8 anonim ***** válasza:
50%
Igazuk van a szüleidnek.
2017. febr. 23. 17:38
 6/8 anonim ***** válasza:
76%

Kedves a szüleidtől.

Nekem anyám ezt soha nem mondja, amit a te szüleid mondanak. Tudja, hogy neki is hasonló helyzete volt, mint nekem.

Én pedig...

A szüleidnek valahol igaza van, érzem, hogy iszonyat gyorsan repül az idő, 1 év visszatekintve egy másodpercnek néz ki. És nem történik semmi.

Bemegyek a suliba, pár emberrel elvagyok az osztályból, és ennyi.

Azt már rég észrevettem, hogy a suliban nem nagyon érdemes ismerkedni, már az "új" osztálytársak, "új" osztályok, még a 9. osztályosok is összeszoktak.

De hol ismerkedjek akkor? :s

Szóval... Valószínű el fognak menni az éveid, mint a pinty, de tudod mivel lehet magad lefoglalni valamennyire? Kitűzöl magadnak célokat, amiket el szeretnél érni, legyen az egy vizsga, legyen az az, hogy felújítod a szobád, akármi.

"hanem hogy nem igazán szeretek emberekkel lenni"

Áhh, 9.-ben én is ilyen voltam. Nagyon feszült voltam, tele voltam komplexusokkal, stb...

Mostanra már tudom, hogy az emberek 80%-a hülyének néz, nem fogad be, de az érzés kölcsönös, nekem meg az emberek nagy részéről van meg a véleményem.

"Én tényleg imádok egyedül lenni , nem értem miért baj ez???"

Áhh, hagyd ezt a dumát. Anyám is ezt mondja, közbe majd megeszi a fene egy szerető pár után, néha leesik az álca, és elsírja magát (jó, nem csak úgy elkezd sírni, de ha sokminden összejön)

Nem tudok sokat mondani, ismerd fel a hibáidat, változtass, fejlődj, és csináld azt, ami NEKED jó.

Ha egyedül akarsz lenni, hát legyél.

16f

2017. febr. 23. 17:44
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Akkor én leszek az egyetlen ellensúly. Egész gimiben otthonülős, bezárkózós típus voltam, és a szabadidőmet magányos sport, könyvek és filmek töltötték ki. Most az egyetemen otthonülős vagyok, a szabadidőmet munka és tanulás tölti ki, de mivel imádom, amit tanulok, és abban is dolgozok, számomra ez kikapcsolódás.

Elsőévesként minden programra elmentem, hogy nehogy kizárjanak a közösségből, meg egyébként is, hátha megszeretem... Hát nem.

Egyedül lenni számomra sokkal jobb. Megértelek, kérdező.

2017. febr. 23. 22:46
 8/8 anonim ***** válasza:

#7 Ilyen is van.

Néha irigylem az ilyen embereket.

2017. febr. 23. 22:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!