Apám állandóan terrorizál engem, mit tegyek? Infó lent?
Első szerintem te meg vagy nem találkoztál soha agresszív apával vagy nem tudom... Nem hinném hogy beismerné hogy ez vagy az okozza a viselkedését vagy hogy egy kis alvás segítene rajta...
Egyszerűen ilyen agyalágyult és kész. Kedves kérdező, nem tudok mást javasolni minthogy örülj hogy ennyi idős vagy.. Nem tudom szeretnél-e továbbtanulni de ha nem,suli után keress egy munkát és költözz albérletbe! Lehetőleg ahol nem talál meg...
Anyukád hogy viszonyul ehhez a helyzethez? Nem akar vagy nem mer kilépni belőle?
Egyébként hidd el hogy ha felkeresed a gyámügyet (és esetleg külön megkered őket) úgy gondolom ők odafigyelnek hogy ne származzon károd abból hogy segíteni próbálnak. Hátha legalább néhány tanáccsal ellátnak. Az a "gond" hogy ha fizikailag nem bántalmaz benneteket, nem nagyon tudtok mit tenni,csak nem törődni vele.Mosolyogva lekapcsolni a villanyt és szemrebbenés nélkül hallgatni ahogy beszél veled. Hátha akkor abbahagyja. Sok kitartást kívánok!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!