Mit tehetek? Néhány cigány állandóan terrorizál!
Semmi okot nem adok rá, vissza szólni nem szoktam de ha találkozok velük tépik a hajam, köpködnek, ordibálnak... több ismerősöm is szólt rájuk, akkor szépen mondták hogy leszállnak rólam, de ha egyedül találkozok velük továbbra is felpofoznak, tépkednek... :( megalázó és fájdalmas. félek kimenni az utcára, suliból haza fele is találtak már meg
15/lány
Ha meglátod őket kerüld ki térj el az adott utvonalról!!Ne hagyd magad amugy mert ez csak rosszabb lehet!!
De amugy valamit biztos kiválthattál belőlük esetleg szebb vagy vagy a fiuknak jobban bejösz!!
Sok sikert hogy megoldodjon!!
UI de felis lehet ezeket már jelenteni!
Tegyél a rendőrségen feljelentést!
Ha nem lépnek semmit a sünök, akkor írj a Hír TV-nek vagy a kuruczinfónak.
mit válthattam ki belőlük?
szőke a hajam és mondhatni hogy csinos vagyok sok srácnak tetszem. max ennyi az ok de nem vagyok átlagos r*bancos meg semmi ilyesmi.
a rendőrségben én nem bízok. egyébként apukám elég jelentős tag a magyar gárdában de nem szeretném bevonni mert rendesen befenyítené őket de ha egyedül vagyok akkor még agresszívabbak lennének velem.
külömben is nem tudnék hogy odaállni a szüleimhez hogy figyi amúgy néha köpködnek a cigány szukák...
ilyenekről sosem beszéltem itthon
hát köszönöm a válaszokat azt hittem nagyrésze bunkó értelmetlen lesz de ezek tényleg mondanak valamit a rendőrségen kívül is:)
felállni nem nagyon tudok a szőke fejemmel 50kilómmal, vékony hangommal... max kiröhögnek :(
gasspray-t akartam venni régebben is, szerintem tényleg eljött az ideje.
mindig többen vannak, ált. 4en abból valamelyik 3x akkora min én de a többi meg szeret verekedni... szoval lehet tud is mert volt alkalmuk gyakorolni...
ha az egyik kisebb darab jönne nekem akkor talán tudnék vele valamit kezdeni...
Szegényem! Remélem nem esett bajod azóta! Azt mondod jól verekednek azok a cigó csajok? láttad már őket verekedni?
Írj lszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!