Mit tehetek? Néhány cigány állandóan terrorizál!
Semmi okot nem adok rá, vissza szólni nem szoktam de ha találkozok velük tépik a hajam, köpködnek, ordibálnak... több ismerősöm is szólt rájuk, akkor szépen mondták hogy leszállnak rólam, de ha egyedül találkozok velük továbbra is felpofoznak, tépkednek... :( megalázó és fájdalmas. félek kimenni az utcára, suliból haza fele is találtak már meg
15/lány
50 kilós vékony szőke csaj vagyok nem emberölésre teremtettek útálom az ilyesmit...
nem tehetek eróla egyszerűen ez belém van építve h nem vagyok egy erőszakos páran álljunk össze.. kivel? srácokkal nem lehet mert ők nem fogják megütni a csajokat akár cigó akár nem. hívom néhány bnőmet akkor ők is még többet és ugyan ott tartunk ezért lehetetlen a helyzet na mind1 maj lesz valami ... :S
köszönöm a kommenteket!
Senki nem születik verekedésre, ők sem. Viszont úgy szocializálódnak, hogy már gyerekkorukban is verekednek. Családon belül, fiúktól ellesik a fogásokat, megtanulják tűrni a fájdalmat. Amúgy meg láttam 160 cm-s cigány csajt, aki úgy megvert egy jóval magasabb 80 kilós lányt, hogy csak na. Nem a centimétereken, meg a kilókon múlik.
Ha nem tudod magad megvédeni, vagy megvédetni, nem fognak békén hagyni! Testileg, lelkileg megtörnek előbb utóbb, be fogsz nekik hódolni. Szerintem ezt kerüld el mindenképp!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!