Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit tehetek? Néhány cigány...

Mit tehetek? Néhány cigány állandóan terrorizál!

Figyelt kérdés

Semmi okot nem adok rá, vissza szólni nem szoktam de ha találkozok velük tépik a hajam, köpködnek, ordibálnak... több ismerősöm is szólt rájuk, akkor szépen mondták hogy leszállnak rólam, de ha egyedül találkozok velük továbbra is felpofoznak, tépkednek... :( megalázó és fájdalmas. félek kimenni az utcára, suliból haza fele is találtak már meg

15/lány

2009. nov. 22. 16:52
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
szeretnek verekedni és viszonylag jól mert egyszerre 5dagadt megy egy vékony cajra bnőmnek már neki mentekmert amikor megcibálták felpofozta az egyiket aztán összepakolták
2010. jan. 13. 07:30
 12/14 anonim ***** válasza:
Azt elhiszem, hogy jol verekednek. Te jol verexel? Az is fontos. Páran álljatok össze és próbáljátok őket lerendezni.
2010. jan. 14. 07:45
 13/14 A kérdező kommentje:

50 kilós vékony szőke csaj vagyok nem emberölésre teremtettek útálom az ilyesmit...

nem tehetek eróla egyszerűen ez belém van építve h nem vagyok egy erőszakos páran álljunk össze.. kivel? srácokkal nem lehet mert ők nem fogják megütni a csajokat akár cigó akár nem. hívom néhány bnőmet akkor ők is még többet és ugyan ott tartunk ezért lehetetlen a helyzet na mind1 maj lesz valami ... :S

köszönöm a kommenteket!

2010. jan. 17. 12:48
 14/14 anonim ***** válasza:

Senki nem születik verekedésre, ők sem. Viszont úgy szocializálódnak, hogy már gyerekkorukban is verekednek. Családon belül, fiúktól ellesik a fogásokat, megtanulják tűrni a fájdalmat. Amúgy meg láttam 160 cm-s cigány csajt, aki úgy megvert egy jóval magasabb 80 kilós lányt, hogy csak na. Nem a centimétereken, meg a kilókon múlik.

Ha nem tudod magad megvédeni, vagy megvédetni, nem fognak békén hagyni! Testileg, lelkileg megtörnek előbb utóbb, be fogsz nekik hódolni. Szerintem ezt kerüld el mindenképp!

2010. jan. 19. 08:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!