Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szeretem a szüleimet, de...

Szeretem a szüleimet, de valahogy fizikailag nem esik jól megölelni/puszilni őket. Miért van ez az egész? Más is van így ezzel?

Figyelt kérdés

#gyerek #szülő #kapcsolat szeretet
2017. febr. 22. 19:36
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
En egesz kicsi koromtol fogva utaltam puszit adni a rokonoknak, ismerosoknek, kiveve anyut /aput/ nagyszuloket ill dedszuloket. A tobbieknek felszolitasra se adtam, amiert eleg sok rokon megjegyzest tett a szuleimnek, de oket nem erdekelte, es nem buntettek meg erte. Baratoknak sem szerettem soha puszival koszonni, no letemre noi/ffi baratokkal is kezet fogok. Az anyosomnak /aposomnak /sogornoimnek meg az eskuvon sem adtam puszikat... engem mindig is taszitott ez. Olelgetni sem volt szokasom senkit a fenn emlitetteken kivul. A ferjem mas, ot gyakran puszilom/csokolom , ill bujok hozza.
2017. febr. 26. 19:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!