Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tennétek a helyemben?

Mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés
18 éves lány vagyok. Koncertre készülünk egy barátommal Pestre. Négyen mennénk, a legjobb barátom, én, és két fiú haverja, akiket felületesen ismerek, buliban találkoztunk csak. A legjobb barátom az ország kb másik végén lakik, de szeretik a szüleim, megbíznak benne, viszonylag gyakran meglátogatjuk a másikat, vele el mernek engedni (egyébként 23 éves ő is, és a barátai is). De most kiderült, hogy lehet dolgoznia kell aznap, és nem tud eljönni. Én viszont nagyon beleéltem magam, jegyem is meg van már, nagyon szeretnék menni. Szerintetek elmenjek így is? Anyáéknak nem mondanám el, hogy a barátom nem tud jönni.
2017. febr. 22. 15:59
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Én nem mennék két szinte vadidegen sráccal és szerintem az sem túl szerencsés, hogy a szüleid azt sem tudják, hogy kikkel vagy pontosan.
2017. febr. 22. 16:21
 2/5 Mraz Ariston Simon ***** válasza:
100%

Mindenképpen beszélj a szüleiddel. Szerintem vadidegenekkel, főleg egy tömegrendezvényre nem éppen szerencsés elmenned. Szerintem a szülők is így fogják gondolni.

Hazudni semmiképp se hazudj nekik, hiszen ha bármi történik, akárcsak elsodródsz tőlik és fent ragadsz Bp-n a koncert után, oda lesz a bizalmuk. Ilyet nem szabad egyetlen koncertért sem megjátszani.

A jegyet értékesítheted is, esetleg visszaválthatod, amennyiben lehetséges.

2017. febr. 22. 17:27
 3/5 anonim ***** válasza:
Én nem mennék.
2017. febr. 22. 18:15
 4/5 anonim ***** válasza:
Jobban teszed, ha így nem mész, akármennyire is szeretnél. Két vadidegennel pláne nem. Sosem tudhatod, mi fog történni! Szólj a szüleidnek, légy velük őszinte. Azt írtad, hogy nem biztos még, csak lehet, hogy dolgoznia kell. Mikor derül ki, hogy kell-e mennie?
2017. febr. 23. 08:52
 5/5 anonim ***** válasza:
Tudom rosszul hangzik,de mindig ragaszkodtam ahhoz,hogy szülőként tudjam a gyermekem merre csámborog és kivel! Nem a kíváncsiság dominált hanem az aggódás! Nem lehet tudni,vajon eléri-e azt a közlekedési eszközt amivel hazajöhet,netán baj esetén rögtön tudja az ember kitől kell érdeklődni.Nálam volt a kísérő telefonszáma és a lakcíme!
2017. febr. 24. 11:29

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!