Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan járhatnék pszichológush...

Hogyan járhatnék pszichológushoz anélkül, hogy a szüleim tudnának róla?

Figyelt kérdés
Szeretnék eljárni pszichológushoz,de úgy hogy a szüleim ne tudjanak róla.Az iskolapszichológus kilőve mert legtöbbször értesíteni szokta az osztályfőnököt és ő pedig a szülőket.Tud valaki esetleg olyan indokot ami elég hiteles és eltudok menni pszichológushoz?

2017. febr. 21. 18:36
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
9-es és kérdező mi bajotok van?
2017. febr. 21. 19:37
 12/16 anonim ***** válasza:
7%
Ne pszichológushoz menj, hanem Lelkészhez. Az többet segít.
2017. febr. 21. 20:03
 13/16 anonim ***** válasza:
Itt írták már gykn hogy vannak ilyen hívható lelkisegély számok. Nézz utána neten, érdemes próbálkozni, a nevedet sem kell megadnod, és meghallgatnak. Jobbúlást!
2017. febr. 21. 21:22
 14/16 anonim válasza:
100%

13-as nekem van lelkésszel tapasztalatom. Egyházi suliba járok szóval van iskola lelkészünk aki egyben lelki gondozó is (gyakorlatilag ő a második pszichológus a suliban a pszichológia tanár mellett) és beszéltem vele. Másfél óra alatt egyszer sem jött vallási cuccokkal, még a közelükben sem jártunk, szóval tévedésben vagy. Nem azt mondom hogy minden lelkész ilyen, de nem kell általánosítani...

Kérdező, ha elmész a suli pszichológushoz és megmondod neki, hogy nem akarod hogy bárki is megtudja, mert nem akarod hogy aggódjanak, amíg nem vagy önveszélyes nem szólhat senkinek (én tavaly így csináltam). Ha mégis elmondaná az oszidnak akkor beszélj vele, hogy ne mondja el szüleidnek mert nem akarod hogy aggódjanak...

2017. febr. 21. 21:27
 15/16 anonim ***** válasza:

Képtelen vagyok megérteni, hogy attól, hogy a szülő vérnyomás-problémákkal küzd vagy szívbeteg, miért kellene a gyerekének előle eltitkolnia, hogy pszichológushoz jár.

Ha attól tartanál, hogy otthon emiatt megszégyenítenek, bolondnak tartanak, kigúnyolnak, akkor érteném, de így???

2017. febr. 21. 21:30
 16/16 anonim ***** válasza:
77%

"Képtelen vagyok megérteni, hogy attól, hogy a szülő vérnyomás-problémákkal küzd vagy szívbeteg, miért kellene a gyerekének előle eltitkolnia, hogy pszichológushoz jár."

Valószínűleg attól tart a kérdező; hogy ez stresszt okoz Nekik, és ettől rosszul lesznek. Mind a vérnyomást, mind a szívbetegségeket az izgalom nagyon befolyásolja.

2017. febr. 21. 23:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!