Hogyan mondjam el a szüleimnek, hogy pszichológushoz szeretnék menni?
Nem vagyok depressziós, nem akarom megölni magam, egyszerűen csak boldogtalan, magányos, elveszett vagyok. Jó lenne egy pszichológusnak kibeszélni, hátha tud segíteni, vagyis ebben reménykedek.
De anyukám nagyon aggódós, és anyukám meg apukám szerint így is sokba kerülök (egyetem). Volt olyan, hogy összevesztem egy barátommal és kicsit szomorúbb idézetet kiírtam Facebook-ra (az még a posztolós időszak volt, ma már ilyet nem csinálok) anyukám meg sírva kérdezgette magától, hogy úristen most mi lesz a lányommal? Tehát enyhén szólva mindent túlreagál.
A pénzre visszatérve, tapasztalatból tudom, hogy a szakemberek (fogszabályzós fogorvos, logopédus), akikhez többször is kell menni, szeretik húzni az időt, hogy minél többször fizesd ki a díjukat, lehet, hogy nincs is olyan nagy bajom, de egy évig járnom kell mert nem hagyja a pszichológus, hogy rájöjjek arra, hogyan oldjam meg az életemet.
Szóval, pénzem nincs, ezért szeretném elmondani nekik, különben nem mondanám. Mit csináljak? Hogy mondjam el?
Ne menny. Írj rám helyette. Gép elől tudok segíteni és ingyen.
De ezen nincs mit titkolj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!