Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mire számítsak ha ma szeretném...

Mire számítsak ha ma szeretném bemutatni otthon az idősebb barátnőmet?

Figyelt kérdés
25 éves vagyok,a barátnőm 37,három hónapja vagyunk együtt.Külön élek,a szüleim nyilván nem szólhatnak bele,hogy kivel vagyok,nem is ez a baj.Csak szeretném ha jól alakulna a találkozás,és jól kijönnének anyukámmal.

2017. febr. 20. 14:22
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

9es! Akkor lényegében egyertünk!:D

Azert mert nem lennék tul lelkes az nem jelenti azt hogy neki állnék a barátnőt szapulni.jo pofát vágnék hozzá es ennyi.

2017. febr. 20. 14:52
 12/16 anonim ***** válasza:
0%
Semmi jóra.
2017. febr. 20. 18:22
 13/16 anonim ***** válasza:
11#-es ezt mondom én is igen meg szerintem már edzett annyira az anyja egy ennyi idős "gyereknek" hogy ne akadjon fent látványosan!..aztán hogy magában mit gondol senkit nem érdekel, valszeg. :D
2017. febr. 21. 08:40
 14/16 anonim ***** válasza:

Anyám erre mondta mindig hogy "fel kell venni a pléhpofát"

:DDD De tényleg így van /előző voltam/

2017. febr. 21. 08:41
 15/16 anonim ***** válasza:
Nálam hasonló volt a szitu,mármint köztünk is pont 12 év korkülönbség volt,csak én akkor még 16 voltam ,ő 28.Semmi jóra ne számíts,legalábbis nálam nagyon kiverte a biztosítékot! Közben született egy közös fiúnk,akit elfogadnak a szüleim,de az anyját máig sem,pedig 8 évig együtt voltunk és már 40 év eltelt.
2017. febr. 21. 10:23
 16/16 anonim ***** válasza:
Anyukád mennyi idős? Mert ha ő is csak 47, akkor furább, mint ha annyi idős, hogy a barátnődnek is az anyja lehetne a kora alapján.
2017. febr. 21. 23:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!