Elmondjam anyámnak hogy apám megcsalja?
És tudja hogy a szex az sokak számára csak testi kielégülés. Honnan tudod hogy az anyuka nem épp menopauzál és ne szexelték talán egy éve vagy idén és ezért csalják?
remélem, akkor is ez lesz a véleményed, ha nyolc hónapra eltiltanak a szextől terhesen és a férjed végigmegy a városon. VAgy ha neadjisten betegség miatt egy -két év kimarad.
Hányni kell tőled. Te nem értelmes vagy, hanem egy idióta.
Előttem szólóval értek egyet. Nagyon jó dolog, hogy apád ennyire megbízik benned, viszont nem gondolnám, hogy a nőügyei rád tartoznak. Pláne, hogy ez a helyzet azt hozza ki, hogy tartanod kell a hátad.
Szerintem is az lenne a legjobb, ha ultimátumot adnál apádnak. Megmondod neki hogy neked ez nem fog így menni. Mondja el anyádnak a dolgokat, mert ezzel téged is nagyon rossz helyzetbe kényszerített.
Igen megengedném, sőt kérném. Legalább annyi jusson, hogy látom hogy ő mással van. Tudod van száj, popsi. Én nem leszek terhes soha, tudom mi kell hozzá és mindent megteszek hogy ne legyek de köszönöm hogy aggódsz. Konkrétan én hívnám a prostit ha nem tudnék szexelni.
Idióta. A férjed meg egy kretén, ha ebbe belemegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!