Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám miért ordibál velem...

Anyám miért ordibál velem MINDENÉRT? 17/f

Figyelt kérdés

Na szóval ez az egész kb 3..4 éve kezdődött. Már elötte se volt normális az idegeskedése, de most?

Már azért is kiabál hogy kilöttyen egy kis víz a padlóra....na ott szépen elmondja hogy milyen rossz baba voltam hogy kiskoromba is ilyen voltam stb..de ezt kb egy 120 decibellel. A szomszédok már szóltak hogy ha így megy tovább, feljelentenek.

Tegnap meg azért kiabált mert a szék lábát állítólag én tettem tönkre (van benne egy kis lyuk) na és ezért képes volt 10 percet ordibálni és azt vettem észre hogy én EGY SZÓT SE SZÓLALTAM MEG 10 perc után már jött a papucsával felém..

Apám puh..öcs módjára leül a gép elé és kussol. Ha anyám mondja apámnak hogy csináljon már valamit akkor ő is ordibál persze akkor elpucolok otthonról mert tőle jobban félek (120kg-os állat) bocsi a kifejezésért.

Kiskoromba apám volt a példaképem mert megjavított valamit..elcsodálkoztam..de így??

Kiskoromba apám sokszor vert (mert a veréstő semmi bajom nem lesz)

Lehet hogy az a baj hogy már idősek (55+ mind 2)

Az a vicces az egészben hogy anyám tanár...biztos ezt tanulták hogy hogyan kell ordibáli a gyerekkel. De soha nem dolgozott.

Van egy 32 éves bátyám ők havonta szoktak jönni ebédre, bár vele nem tudom hogy hogy bántak.

Kimenni haverokhoz meg nem mehetek mert sötétedésik otthon kell hogy legyek hogy jól leb.sszon anyám...

2017. febr. 18. 09:43
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Minden varosban van csaladsegitő!beszelned kellene vele, h nem birod tovabb.
2017. febr. 18. 12:35
 12/18 A kérdező kommentje:

Hát a bátyám talált magának egy baratnőt, egy lakást a másik városban és melózik

Feljelenteni meg nem szeretném..aztán hova megyek?

2017. febr. 18. 14:13
 13/18 anonim ***** válasza:
Kollégium? Saját kereset? 17 évesen már lehet dolgozni is. Gyűjtögesd addig is a pénzt a számlán, mert kell egy kaució, és kell egy havi bevétel, amiből fenn kell tudnod magad tartani. Mihez értesz? Igazából mindegy, többen kezdték már alulról ennyi idősen és küszködve, és mégis ember lett belőlük. Sőt!
2017. febr. 18. 14:17
 14/18 anonim ***** válasza:

A bátyádat nem javaslom, semmi közöd hozzá, igazból idegen, és csak bekavarnál a saját életükbe.

Ezt máshogy kell megoldanod. Önállósodnod kell minél hamarabb.

2017. febr. 18. 14:19
 15/18 A kérdező kommentje:
Meg van 3 év a suliból
2017. febr. 18. 14:30
 16/18 anonim ***** válasza:

120 decibellel!

Hát ezen én felröhögtem bäszod. :D

2017. febr. 18. 15:23
 17/18 anonim ***** válasza:
55%
Neked ez olyan nevetséges? Akkor jó, hogy feldobta valaki a napodat ezzel...
2017. febr. 18. 15:35
 18/18 anonim ***** válasza:

Azt ne akard mondani, hogy ő nem enyhe poén célzattal írta úgy.

Ha már a szülei ilyenek, legalább valaki felvidítja.

2017. febr. 18. 15:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!