Anyám mért szól mindenért?
Megterhelő számára,hogy apukád beteg.Nyilván stresszes emiatt.Gondolj bele,lenne egy férjed és 2 gyereked.Mi lenne ha történne ha a férjed súlyos beteg lenne.Rossz belegondolni is hogy nem biztos hogy meg tudják gyógyítani,ha meg meghalna akkor meg magadra maradnál 2 gyerekkel.
Nem ijesztgetni akarlak,csak mondom,hogy ez eléggé stresszes dolog.
Erőt, kitartást :c
Az én apukám is rákos volt, és ő sajnos meghalt (két rákja volt, az elsőt teljesen leküzdötte, a második teljesen független volt és váratlanul érte, szóval van remény)
Anyukám elég stresszes volt miatta, bár ő nem kiabált.
Mindenki másképp próbálja feldolgozni az ilyen tragédiákat.
És? Most ezért indítottál kérdést?
Még a kiírás gondolata se ér annyit, mint maga a történet. Menj el pszichológushoz, ha ennyire nem vagy képes feldolgozni semmit se.
Az utolsó válaszoló elég nagy bunkó -,-
A kérdező nem siránkozni akar, feltett normálisan egy kérdést , elég "Komoly"-at. Nem tudom te mit csinálnál, ha a te apádról derülne ki hogy halálos beteg ( van remény )
A hit nagyon sokat számít.Másnak ne mond el szerintem, ép elég hogy ennyien tudják, és igen anyukád elég stresszes lehet , amit simán meglehet érteni.
Remélem meggyógyul apukád :S én szurkolok nektek.
És ne feledd a HIT csodákra képes ;) :)
Örülök 6-os, hogy "sikerült" is értelmezni :DDDD
Rákról és betegségről szó sem volt, klassz a szövegfelfogó képességed :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!