Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Csak szerintem volt ez nagyon...

Csak szerintem volt ez nagyon rossz szívatás?

Figyelt kérdés

Szóval elmesélem mi volt:

Én néha megszoktam viccelni anyukámat. Ugye busszal járok és a buszon szoktak lenni olyan emberek akiket ismer.

És amikor haza megyek néha megviccelem hogy pl "Képzeld az XXYY odajött és mondta hogy haragszik rád" vagy hogy "Az xy és a yx elég csúnyán kibeszéltek téged"

Sokszor nem hiszi el, de van amikor igen és elég komolyan veszi, de pár perc után elmondom hogy vicceltem.

Neki van egy betegsége ami nem olyan súlyos mint pl a rák, de nem is játék a dolog. Ma ment az eredményeiért.

Igazából nem láttam rossz kedvűnek mert a városban jól elvolt, meg hülyéskedett is velünk. Aztán kérdeztem hogy na mi az eredmény, erre azt mondta hogy inkább el se mondja. Aztán végül kinyögte hogy max 5-10 éve van hátra, de másnak el se mondja. Elég őszintének tűnt. Rossz kedvem lett, de utána viszont azt mondta hogy csak viccelt amiért én is ennyiszer átvertem. Jó sokszor megkérdeztem hogy tényleg csak vicc-e és mondtam hogy esküdjön meg az anyukája lelkére, majd az én életemre hogy csak viccelt. Ő csak egy kis viccnek fogja fel az egészet.

2017. febr. 17. 20:35
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
25%

Anyád nem normális de TE sem az fix!

Szoktam hülyéskedni a szüleimmel viszont meg sem fordult soha az hogy úgy tegyen ahogy TE szívatod anyádat!

Hozzá teszem 14 éve majdnem elvesztettem anyukámat, most is bármikor történhet vele bármi akár végzetes dolog is . Kíváncsi vagyok hány éves vagy mert baromi idióta szívatásaid vannak...

Forduljatok orvoshoz anyáddal

2017. febr. 18. 11:03
 22/30 A kérdező kommentje:

Szerintem veletek van itt gond, de nagyon!

Mint írtam, maximum 5 percig van ebben a hitben, de néha már közben elröhögöm magam.

Amúgy én voltam a hülye hogy nem jöttem rá rögtön, hisz aki ilyen hírt kap az nem a ruha boltokba megy utána!

2017. febr. 18. 11:21
 23/30 anonim ***** válasza:
98%
Annyira szánalmasak az ilyen emberek, mint te! Én is ismerek párat, tipikusan az az eset, amikor nem veszi észre, hogy rohadtul nem viccesek a szivatásai, persze szólni nem akarsz neki, nehogy megbántsd főleg ha a gyereked), de gondolatban elküldenéd már a náthás p*csába. Szokj le erről, nagyon gáz, mégha te nem is érzed. Nem véletlenül szivatott most vissza anyád, elgondolkodhatnál..
2017. febr. 18. 11:36
 24/30 anonim ***** válasza:
100%
Maradjunk annyiban, hogy anyukádtól örökölted a humorérzékedet.
2017. febr. 18. 11:45
 25/30 anonim ***** válasza:
91%
Szívass csak így egyszer mást, ne anyukadat, akkora pofont fogsz kapni érte. De meg is érdemled, mert ez rohadtul nem vicces. Anyukadnak meg igaza volt, megérdemelted a szivatast!
2017. febr. 18. 11:59
 26/30 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, szerinted tehát itt mindenki hülye rajtad kívül?

Ilyen esetben nem szoktál elgondolkodni, hogy lehet, mégis benned van a hiba?

2017. febr. 18. 16:03
 27/30 A kérdező kommentje:

Tudjátok az a baj hogy ti nem a mi családunkban éltek, nem ismertek minket! Amiről persze nem ti tehettek, meg természetes is!

Most például nálatok, vagy nálunk ha valaki bever egyet a másiknak akkor lehet hogy soha nem szóltok egymáshoz az életben. De mondjuk egy roma családban meg lehet hogy természetes hogy két naponta szétverik egymást.

Lehet hogy mondjuk mi meg a viccelődésben vagyunk így.

2017. febr. 18. 16:32
 28/30 anonim ***** válasza:
100%

"Képzeld az XXYY odajött és mondta hogy haragszik rád" vagy hogy "Az xy és a yx elég csúnyán kibeszéltek téged"

ez neked vicces? valami kreatívabb dolgot nem tudsz kitalálni? ennél még anyád poénja is jobb volt.

2017. febr. 18. 16:54
 29/30 anonim ***** válasza:
96%
"Lehet hogy mondjuk mi meg a viccelődésben vagyunk így." Lehet, hogy annyira mégsem vagytok így, mert nagyon felháborodtál anyád "viccén". Ahogy ő sem veszi jó néven a te "vicceidet". De neked csak az a probléma, ha a te károdra sütnek el egy ocsmány viccet, a te rosszindulatú poénjaid rendben vannak. Ez az, amit nem akarsz felfogni. Oké, hogy anyád vicce keményebb volt, te viszont ha jól értem, sokszor szívattad őt előtte. Hogy néha elmosolyodott utólag, az a megkönnyebbüléstől volt, nem pedig azért, mert jó poénnak tartotta a szívatást. Hányszor kért anyád, hogy ezeket hagyd abba? Ha beléd annyi érzelmi intelligencia sem szorult, hogy belásd, szemétség így szívatni valakit, akit elvileg szeretsz, akkor nem látott más megoldást, mint hogy hatványozottan éreztesse veled, milyen az, amit te vele állandóan csinálsz. De úgy látszik, még ebből sem értesz és csak őt hibáztatod. Ami persze a te dolgod, maradj nyugodtan ezen a primitív szinten, de anyád szívatását fejezd be.
2017. febr. 18. 16:56
 30/30 anonim ***** válasza:
100%
Nem érted, hogy ami szerinted jó vicc, az más szerint nem az, akkor sem ha kényszerből nevet rajta, mert nem akar megbántani.. Te most ugyanúgy visszakaptad. Jó vicc volt? Nem. A tied sem az, egyszerűen bárhogy nézzük ezeket a poénokat, egy szikrányi vicc sincs benne. Neked azért tűnik jópofának, mert ilyen kis sunyi vagy, aki szeret szivatni másokat.
2017. febr. 18. 18:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!