Csak szerintem volt ez nagyon rossz szívatás?
Szóval elmesélem mi volt:
Én néha megszoktam viccelni anyukámat. Ugye busszal járok és a buszon szoktak lenni olyan emberek akiket ismer.
És amikor haza megyek néha megviccelem hogy pl "Képzeld az XXYY odajött és mondta hogy haragszik rád" vagy hogy "Az xy és a yx elég csúnyán kibeszéltek téged"
Sokszor nem hiszi el, de van amikor igen és elég komolyan veszi, de pár perc után elmondom hogy vicceltem.
Neki van egy betegsége ami nem olyan súlyos mint pl a rák, de nem is játék a dolog. Ma ment az eredményeiért.
Igazából nem láttam rossz kedvűnek mert a városban jól elvolt, meg hülyéskedett is velünk. Aztán kérdeztem hogy na mi az eredmény, erre azt mondta hogy inkább el se mondja. Aztán végül kinyögte hogy max 5-10 éve van hátra, de másnak el se mondja. Elég őszintének tűnt. Rossz kedvem lett, de utána viszont azt mondta hogy csak viccelt amiért én is ennyiszer átvertem. Jó sokszor megkérdeztem hogy tényleg csak vicc-e és mondtam hogy esküdjön meg az anyukája lelkére, majd az én életemre hogy csak viccelt. Ő csak egy kis viccnek fogja fel az egészet.
Nem tudhatod, h benne hogy csapodtak le az idiota vicceid. Lehet, h neked nem mutatta, h bantja, de egesz ejszaka nem aludt, h xy miert haragszik ra....
Le a kalappal anyukad elott. Amikor vki erzi, h dinka a gyereke, gyakran fordul "radikalisabb" eszkozhoz, mert masbol nem ert a gyerek....
De néha ő is elmosolyodott utólag mikor elmondtam hogy vicc volt csak!
Meg is jegyezte hogy jaj de dinka vagy és nevetett!
Amit ma csinált se durva dolognak szánta, hanem viccnek, de szerintem a 2 között hatalmas különbségek vannak!
Emberek, csak szerintem más, hogy egy ember viccből azt mondja a másiknak, hogy lol kibeszéltek, haha nem is, mint hogy egy édesanya a lányának azt, hogy lol xd mindjárt megdöglök?
Értem én, hogy amit Ő csinál, az sem vicces, de azért azt képzeljétek már el mi játszódhatott le a lányban, az anyja meg fog halni...
Te is, meg Ő is hagyja abba szerintem. Addig lehet ezt folytatni, amíg már komoly bajban sem veszed komolyan a másikat.
Lehet lepontozni!
Anyukád nagy forma. Hidd el az enyém is bejátszotta volna, meg én is a fiammal, ha folyton ugratnak, ilyen piti bunkó kitalációkkal. :/ most visszakaptad 1-1.
De fejezd be a hülyülést, mert azt sem fogja majd komolyan venni, ha egyszer igazat állítasz.
Hát erre azt lehet mondani hogy anyja lánya. Tulajdonképpen egyikőtök sem vicces.
Amúgy amit te művelsz az nem "viccelés" hanem szarkavarás, mert konkrétan egymás ellen hergeled az embereket.
Anyád nem normális de TE sem az fix!
Szoktam hülyéskedni a szüleimmel viszont meg sem fordult soha az hogy úgy tegyen ahogy TE szívatod anyádat!
Hozzá teszem 14 éve majdnem elvesztettem anyukámat, most is bármikor történhet vele bármi akár végzetes dolog is . Kíváncsi vagyok hány éves vagy mert baromi idióta szívatásaid vannak...
Fodruljatok orvoshoz anyáddal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!